Тази събота в предаването "Поверително от N.L." Цветелина Янева се изповядва пред плеймейтката за музиката, любовта, вярата и интригите в попфолка

Николета Лозанова неведнъж е заявявала амбиции да бъде българската Опра Уинфри, но досега интервютата в предаването й се водеха от други известни личности, които бяха приятели на събеседниците.

Така миналата седмица Емилия описа семейния живот с Коко Динев в разговор с футболната съпруга Весела Тотева, която застана пред камерите бременна в седмия месец.

Певицата се появи с нов цвят на косата и променена външност, вдъхновена от главната героиня в сериала "Великолепният век", който гледала редовно заедно с половинката си.

Петко Димитров и Яна Акимова дадоха интервюто преди сватбата си на рапъра Ванко 1, а съпругът на Николета - Валери Божинов, й гостува още във втория брой на "Поверително от N.L.", само че се изповяда на доста по-опитния като тв водещ Азис, който дори успя да го разплаче.

Водещият на сутрешния блок Витомир Саръиванов накара Део да разкаже за новата си приятелка, заменила партньорката му от "Дансинг старс" Елена, а в разговор с диджей Дамян друга попфолк певица - Галена, пророни сълзи, спомняйки си за загубата на свой близък, кръстник на сина й.

По повод скандалите с нейни колежки тя сподели, че в момента била в прекрасни отношения с Анелия, Камелия и Преслава и не се интересувала какво коментират по неин адрес останалите попфолк певици, а запитана кога намира време за любов, бе пределно откровена:

"Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа. Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време. Седем години сме заедно, вече сме са нагодили и всеки знае другия колко иска..."

В първото си авторско интервю за "Поверително от N.L." (NL.tv7.bg) Николета показва събеседничката си в нова светлина - като изключително набожна и вярваща жена, която често ходи на църква. Попфолк дивата определя себе си като "много емоционална" и признава, че често плаче.

Цветелина разкрива не само какво я разплаква, но и каква ученичка е била, а също на кого от колегите си би писала "отличен 6" (Галена). От всички останали имена в попфолк музиката тя не би работила единствено с Андреа, а ако все пак това стане, на самите снимки би било много интересно, защото двете дори не си говорели.

Певицата коментира и широко дискутираната война между попфолка и рапа, която според нея е изкуствено раздухван скандал от позабравени поп изпълнители. Същевременно тя признава, че не би направила дует с рапър, но би експериментирала с поп изпълнител.

"Когато съм влюбена, съм несигурна и неопитна. Имам опит с една-единствена дълга връзка и не знам каква е лошата страна на това нещо", споделя Цветелина и подчертава, че в момента е щастлива и мечтае за много деца и голямо семейство. Интервюто се излъчва тази събота от 22 ч. по Тв7.