Единственият човек, на когото е позволил да гали бедрото ми, е Риана, шегува се певицата, която облича булчинска рокля за следващия си клип

Шакира оправда горещите сцени с Риана в новия си клип Can’t Remember to Forget You с половинката си Жерар Пике.

Футболистът от "Барселона", който е баща на детето й, бил категоричен, че не му е приятно да я гледа в еротични клипове с други мъже.

След като вече не ми дава да снимам с мъже, трябва да го правя с жени, споделя тя пред сп. "Билборд". На нея обаче ограничението й допадало: "Харесва ми, че пази територията си и че ме цени - дотам, че единственият човек, на когото е позволил да гали бедрото ми, е Риана."

Сред екранните партньори, с които си е разменяла ласки пред камерата, е дори сънародник на Пике - испанският топтенисист Рафаел Надал, участвал в клипа към Gypsy.

Междувременно певицата пусна в социалните мрежи кадри от снимачната площадка на следващия си клип Empire, където я виждаме в бяла булчинска рокля. Дали това е намек към Пике или анонс за сватбата им? Бъдещето им заедно изглежда сигурно, особено след като тя сподели, че иска да има от него осем или девет деца - "цял футболен отбор".

Фотогалерия: Жерар Пике - мъжът до Шакира

Акустичната рокбалада е втори сингъл от нейния нов студиен албум, осми поред в дискографията й. Озаглавен е просто Shakira, а датата на излизането му е 25 март.

Междувременно в родината й се появиха призиви за забрана на видеото, защото рекламирало връзките между жени, било неморално и опасно за подрастващите.

Провокативната хореография и кючекът, на който е учила дори Бийонсе, са сред емблемите на колумбийската попзвезда.

Най-популярният клип на Шакира обаче е напълно благоприличен - песента й за световното по футбол в Южна Африка през 2010 г. е гледана над 600 млн. пъти в YouTube.