Звездата от "Великият Гетсби" краси кориците на списанията "Вог" и "Интервю". На коя ти харесва повече?

 Докато чакаме премиерата през май, Марио Тестино заснема Кери Мълиган за американското издание на "Вог" в стилистиката на филма. 

Кери изглежда зашеметяващо в бляскавите тоалети на "Оскар де ла Рента", "Шанел", "Миу Миу", "Маккуин" и други, но и прекалено предвидима и нагласена. 

Трейлър: Великият Гетсби 3D

За сметка на това руското сп. "Интервю" пусна изключително красив кадър с Кери за корица на майския си брой. Актрисата е позира пред самия Карл Лагерфелд. 

В интерюто си за "Вог" Кери сравнява Зелда Фицджералд, която чела, подготвяйки се за ролята си на Дейзи Бюканан, с Ким Кардашиян:

Сякаш тя живее във филм за собствения си живот. Все едно през цялото време е под светлините на прожекторите. Нищо лошо не може да ти се случи, докато сънуваш. Не можеш да умреш в сън. Тя е героиня на собственото си телевизионно предаване, като Ким Кардашиян, казва Кери. 

Разбираме още, че е изпреварила Скарлет Йохансон, Мишел Уилямс, Блейк Лайвли, Кийра Найтли и Натали Портман за ролята на Дейзи. 

Когато режисьорът Баз Лурман й съобщил, че е одобрена, Кери се разплакала от радост и отпразнувала събитието на купон с близначките Олсън. 

Ако съдим по коментарите на Леонардо ДиКаприо, Тоби Магуайър и Джейк Гиленхал за нея, очаква я голяма кариера, не само защото е забележително актриса, но и невероятна личност. 

Разгледай всички снимки от фотосесията на Марио Тестино за "Вог" в галерията по-горе, а междувременно чуй и накратко какво очакваме от саундтрака, продуциран от Джей Зи:

За сега списъкът е този: 

1. Bang Bang - will.i.am (0:01)
2. A Little Party Never Killed Nobody (All We Got) - Fergie, Q Tip & GoonRock (0:31)
3. Young And Beautiful - Lana Del Rey (1:01)
4. Love Is The Drug - Bryan Ferry with The Bryan Ferry Orchestra (1:32)
5. Over The Love - Florence & The Machine (2:03)
6. Where The Wind Blows - Coco O. of Quadron (2:33)
7. Crazy in Love - Emeli Sandé and The Bryan Ferry Orchestra (3:04)
8. Together - The xx (3:34)
9. Hearts A Mess - Gotye (4:06)
10. Love Is Blindness - Jack White (4:35)
11. Into the Past - Nero (5:06)
12. Kill and Run - Sia (5:36)

Знаем и че Бийонсе ще се включи в компилацията с кавър на Ейми Уайнхаус.