Риба и пилешко е диетата на атлетичните мъже преди шоуто им в София, заради което в неделя следобед отцепват участък от бул. "Джеймс Баучер"

Атлетичните мъжаги от "Чипъндейлс", които излизат пред родна публика тази неделя в зала EFE на хотел "Маринела", са на строг хранителен режим по време на престоя си в София. Преди да възпламенят дамската публика и у нас, горещите танцьори от трупата се канят да похапнат специално приготвени за тях риба на пара и крехко пилешко в BeSo.

Виж още: 10 факта за "Чипъндейлс" и тяхното шоу

Мачовците, които гостуват в България, спазват строга диета, за за поддържат съвършените си тела. Задължително условие е храната да бъде нисковъглехидратна.

Пилешкото, рибата и задушените зеленчуци са единствените ястия, които са позволени на момчетата. Забранени са им захарта, млечните продукти и хлябът - както и всичко пържено.

Специална кетъринг зона посреща и публиката им в зала EFE, която отваря час преди началото на шоуто, в 19 ч. Самите "Чипъндейлс" влизат в хотел "Маринела" по-рано следобед, с подобаващ шум и ескортирани от изцяло дамската си охрана, като за целта бул. "Джеймс Баучер" ще бъде временно отцепен за движение.

Началото на двучасовото им шоу Break The Rules е в 20 ч. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, както и онлайн. Цени: от 60 до 80 лв.

Гастролът се осъществява с подкрепата на: вестниците "Монитор" и "Телеграф", сп. LoveStyle, "Дарик радио" и Darik Nostalgie, сп. "Хелоу", Glamour, "Мода", OK!, Joy, Missbloom.bg, Blife.bg, Actualno.com, iWoman.bg, Dama.bg, Nie-jenite.bg, Bulevard.bg, Kulinaria.bg, WebStage.bg, Svetsko.bg, Cine Grand, "Парадайс център" и Lift Media.

Виж още: "Чипъндейлс" обещаха да се снимат с всяка своя зрителка у нас

Източник: Moko Solution