Краткото филмче First kiss, дело на Татя Плиева, с 10 двойки непознати, които се целуват за първи път, се оказа реклама на дрехи.

Марката Wren облича в есенната си колекция 20 непознати, които си разменят имената, имат няколко секунди за неловки усмивки и магията на първата целувка се случва.

Всички те обаче не са обикновени хора, а модели, актьори, музиканти и т.н. В клипа вземат участие моделите Наталия Бонифачи, Ингрид Шрам, Лангли Фокс (дъщеря на актрисата Мюриел Хемингуей, правнучка на великия писател Ърнест Хемингуей и сестра на Дрий, която също е модел и актриса); музикантите Зи Берг от The Like, Деймиън Кулаш от OK Go, Джъстин Кенеди от Army Navy, певиците Никол Симон и Соко (тя изпълнява и песента, която звучи във видеото); актьорите Карим Сала, Матю Кери, Джил Ларсън, Люк Кук, Мариана Палка и др.

Идеята на клипа е да ни покаже, че красотата се появява там където най-малко я очакваме, но е постигната с професионални "красавци". Все още намираме клипчето за прекрасно, но като че ли магията му изчезна, а и смятате ли, че щеше да стане толкова популярно, ако всичките му герои не бяха с толкова хубави тела и в красиви дрехи?