Том Круз на премиерата на "Мисията невъзможна: Разпад"

Том Круз

кинозвезда

Роден е в Сиракюз, щата Ню Йорк, на 3 юли 1962 г. Първите му актьорски изяви в киното датират от началото на 80-те, а известност придобива с филмите "Топ гън“ на реж. Тони Скот (1986), чието продължение е планирано за 2019 г., "Цветът на парите“ на Мартин Скорсезе (1986), "Рейнман“ на Бари Левинсън (1988), "Роден на 4 юли“ на Оливър Стоун (1989).

През 90-те успех му носят "Интервю с вампир“ на Нийл Джордан (1994) и екшънът "Невъзможна мисия“ (1996), който има пет продължения.

Първата му съпруга е актрисата Мими Роджърс, с която се развеждат след по-малко от три години брак, а от 1990 г. до 2001 г. е женен за друга своя колежка - Никол Кидман, с която се снимат заедно в три филма: "Дни на грохот", "Далече, далече" и "Широко затворени очи". Двамата имат и две осиновени деца - Конър и Изабела.

Актъорът, който е сред най-видните членове на сциентоложката църква в Холивуд, посрещна 50-годишния си юбилей на снимачната площадка на фантастиката "Забвение" (2013). Няколко дни по-рано той остана неприятно изненадан от третата си съпруга Кейти Холмс, която подаде молба за развод и поиска пълно попечителство над дъщеря им Сури.

През 2012 г. играе Джак Ричър в едноименния филм по поредицата трилъри от Лий Чайлд, а през 2016-а влиза отново в тази роля за продължението "Не се връщай".

"Мисията невъзможна-4: Режим Фантом", който стана най-касовият филм от поредицата, го направи първенец в класацията на "Форбс" за най-печелившите актьори в периода май 2011-май 2012 със 75 млн. долара, двойно повече от следващите в списъка. През 2015 г. излезе и петата част, под заглавие "Престъпна нация", а юли 2018 е премиерата на номер 6, "Невъзможна мисия: Разпад".

Поредната фантастика, в която спасява Земята от извънземно нашествие, е "На ръба на утрешния ден" (2014), където му партнира Емили Блънт. Със същия режисьор, Дъг Лаймън, работи и по "Бари Сийл: Наркотрафикантът" / American Made (2017), трилър с елементи на черна комедия по действителен случай.

През юни 2017 на екрани с негово участие излиза и "Мумията", с който киностудията "Юнивърсъл" възраждат своите класически филмови чудовища - но получава предимно негативно отзиви.

Изпълнява сам каскадите си и на снимачната площадка на "Невъзможна мисия 6" през август 2017 получава фрактура на десния глезен, която не успява да заздравее цяла година.

 1. Том Круз в каскада с хеликоптер

  Том Круз в каскада с хеликоптер

  30 юли 2018 г. - Том Круз в каскада с хеликоптер, заснета в Норвегия за сцена, чието действие се развива в индийския щат Кашмир. У нас "Мисията невъзможна 6: Разпад" регистрира най-касовия премиерен уикенд на негов филм, като и тук, и в световен мащаб стана най-касовата част от екшън поредицата, с 153,5 млн. долара приходи, 61,5 млн. от които в САЩ.

 2. Том Круз и Ребека Фъргюсън в "Мисията невъзможна: Разпад"

  Том Круз и Ребека Фъргюсън в "Мисията невъзможна: Разпад"

  27 юли 2018 г. - Том Круз в премиерния "Мисията невъзможна 6: Разпад" с Ребека Фъргюсън, която се завръща в ролята си от миналия филм, "Престъпна нация".

 3. Звездите на "Мисията невъзможна: Разпад" в Париж

  Звездите на "Мисията невъзможна: Разпад" в Париж

  12 юли 2018 г. - Звездите на "Мисията невъзможна: Разпад" в Париж, където се състоя премиерата на шестия филм от поредицата, по кината у нас от 27 юли. От ляво на дясно: Мишел Монахан, Анджела Басет, Хенри Кавил, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън и Том Круз.

 4. Том Круз на премиерата на "Мисията невъзможна: Разпад"

  Том Круз на премиерата на "Мисията невъзможна: Разпад"

  Том Круз, който в началото на месеца навърши 56, на световната премиера на шестия си филм от поредицата "Невъзможна мисия" в Париж, 12 юли 2018 г. Озаглавен "Мисията невъзможна: Разпад", шпионският екшън го поставя отново в ролята на агента Итън Хънт, който той изпълнява от 1996 г. насам.

 5. Световната премиера на "Мисията невъзможна 6: Разпад"

  Световната премиера на "Мисията невъзможна 6: Разпад"

  Звездите от "Мисията невъзможна 6: Разпад" (от ляво на дясно) Хенри Кавил, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън, Том Круз и режисьорът Кристофър Маккуори на световната премиера край Айфеловата кула в Париж, 12 юли 2018 г.

 6. "Мисията невъзможна: Разпад" (2018) - плакат

  "Мисията невъзможна: Разпад" (2018) - плакат

  "Мисията невъзможна: Разпад" (2018) - плакат за шестия филм от поредицата с Том Круз, по кината у нас в края на юли 2018, с участието и на Ребека Фъргюсън, Анджела Басет, Винг Реймс, Саймън Пег, Алек Болдуин плюс мустакатия Хенри Кавил.

 7. Първи кадри от "Мисията невъзможна: Разпад"

  Първи кадри от "Мисията невъзможна: Разпад"

  5 февруари 2018 г. - Том Круз и Ребека Фъргюсън на един от първите кадри от шестият "Невъзможна мисия", чийто трейлър имаше премиера по време на Супербоула.

 8. Том Круз в каскадата, при която си счупи крака

  Том Круз в каскадата, при която си счупи крака

  Том Круз в каскадата, при която си счупи крака по време на снимките за "Мисията невъзможна: Разпад", по кината у нас в края на юли 2018. При удара си в стената актьорът чупи глезена си, но довършва геройски сцената, за да не се налага да снима нов дубъл.

 9. "Мисията невъзможна: Разпад" - първи плакат

  "Мисията невъзможна: Разпад" - първи плакат

  Том Круз на първия БГ плакат за шестия "Невъзможна мисия" - "Мисията невъзможна: Разпад", по кината у нас от 27 юли 2018 г.

 10. Кинопремиера: "Мумията" с Том Круз

  Кинопремиера: "Мумията" с Том Круз

  9 юни 2017 г. - Том Круз в римейка на "Мумията" на реж. Алекс Кърцман, който излиза по кината с крайно негативни критически отзиви.

 11. Том Круз отново в пилотската кабина

  Том Круз отново в пилотската кабина

  Малко след като оповести начало на снимките за "Топ гън 2: Maverick" през 2018 г. Том Круз се появява в друга роля на пилот, само че от гражданската авиация, в трилъра American Made, с българско заглавие "Бари Сийл: Наркотрафикантът", по кината у нас през август 2017.

 12. Том Круз и Сара Райт в "Бари Сийл: Наркотрафикантът"

  Том Круз и Сара Райт в "Бари Сийл: Наркотрафикантът"

  Том Круз и екранната му съпруга Сара Райт с тъмни очила в кадър от "Бари Сийл: Наркотрафикантът", по кината през август 2017.

 13. Том Круз като наркотрафикант по истински случай

  Том Круз като наркотрафикант по истински случай

  Том Круз като наркотрафикант по истински случай - в кадър от "Бари Сийл: Наркотрафикантът", по кината у нас през август 2017.

 14. Том Круз и Домнал Глийсън в "Бари Сийл: Наркотрафикантът"

  Том Круз и Домнал Глийсън в "Бари Сийл: Наркотрафикантът"

  Том Круз в заглавната роля и Домнал Глийсън (вляво) като агент на ЦРУ в "Бари Сийл: Наркотрафикантът" / American Made, по кината у нас през август 2017.

 15. Том Круз на плакат за "Бари Сийл: Наркотрафикантът" (2017)

  Том Круз на плакат за "Бари Сийл: Наркотрафикантът" (2017)

  Том Круз на БГ плакат за American Made (2017) на реж. Дъг Лаймън, с българско заглавие "Бари Сийл: Наркотрафикантът", по кината през август.

 16. Лицата от новите чудовищни филми на "Юнивърсъл"

  Лицата от новите чудовищни филми на "Юнивърсъл"

  Лицата в новите чудовищни филми на "Юнивърсъл" от поредицата Dark Universe, т.нар. "мрачна вселена", от ляво на дясно: Ръсел Кроу (д-р Хенри Джекил / г-н Хайд), Хавиер Бардем (чудовището на Франкенщайн), Том Круз и София Бутела ("Мумията") и Джони Деп (Невидимия).

 17. Том Круз и София Бутела на плакат за "Мумията"

  Том Круз и София Бутела на плакат за "Мумията"

  София Бутела и Том Круз на плакат за "Мумията", по кината у нас от 9 юни 2017 г.

 18. Том Круз разиграва "Невъзможна мисия" с Джеймс Кордън

  Том Круз разиграва "Невъзможна мисия" с Джеймс Кордън

  Том Круз разиграва "Невъзможна мисия" за скеч от късното шоу на Джеймс Кордън по Си Би Ес по повод премиерата на "Джак Ричър 2: Не се връщай", 19 октомври 2016 г.

 19. Том Круз в екшън сцена от "Джак Ричър 2"

  Том Круз в екшън сцена от "Джак Ричър 2"

  Том Круз срещу трима противници в екшън сцена от "Джак Ричър: Не се връщай", по кината у нас от 21 октомври 2016 г.

 20. Том Круз на плаката за "Джак Ричър 2"

  Том Круз на плаката за "Джак Ричър 2"

  Том Круз и екранната му партньорка Коби Смълдърс на плаката за "Джак Ричър: Не се връщай", по кината у нас от 21 октомври 2016 г. Вторият филм по романите на Лий Чайлд връща суперагента в ЦРУ, но не за да поеме отново стария си пост, а за да докаже, че заместничката му Сюзън Търнър е несправедливо обвинена в шпионаж...

 21. Том Круз в "Специален доклад"

  Том Круз в "Специален доклад"

  В "Специален доклад" Том Круз лови престъпници, още преди да са нарушили закона

 22. Том Круз на плакат за "Джак Ричър 2"

  Том Круз на плакат за "Джак Ричър 2"

  Том Круз на плакат за "Джак Ричър 2", по кината през есен 2016.

 23. Том Круз в продължението на "Джак Ричър"

  Том Круз в продължението на "Джак Ричър"

  Том Круз в "Джак Ричър 2: Не се връщай" на реж. Едуард Цуик, по кината у нас от 21 октомври 2016 г.

 24. Том Круз и Коби Смълдърс в "Джак Ричър 2: Не се връщай"

  Том Круз и Коби Смълдърс в "Джак Ричър 2: Не се връщай"

  Том Круз и Коби Смълдърс в "Джак Ричър 2: Не се връщай" на реж. Едуард Цуик, по кината у нас от 21 октомври 2016 г.

 25. Том Круз катери "Бурж Дубай" на плакат за "Мисията невъзможна-4"

  Том Круз катери "Бурж Дубай" на плакат за "Мисията невъзможна-4"

  Том Круз катери най-високата сграда в света "Бурж Дубай" на плакат за "Мисията невъзможна-4: Режим Фантом" (2011).

 26. Том Круз с белезници

  Том Круз с белезници

  Том Круз като окования с белезници Итън Хънт в кадър от "Мисията невъзможна-5: Престъпна нация", по кината от 7 август 2015 г. На заден план се виждат двама от сподвижниците му, които се играят от Джеръми Ренър и Винг Реймс.

 27. Том Круз с нова екранна партньорка

  Том Круз с нова екранна партньорка

  В "Мисията невъзможна-5: Престъпна нация" (2015) Том Круз има нова екранна партньорка - Ребека Фъргюсън от "Херкулес" с Дуейн "Скалата" Джонсън" и сериала "Бялата кралица", където играе Елизабет Първа.

 28. Том Круз в мотоциклетна каскада

  Том Круз в мотоциклетна каскада

  Том Круз в мотоциклетна каскада по време на снимките за "Мисията невъзможна-5: Престъпна нация", по кината у нас от 7 август 2015 г.

 29. Том Круз върху крилото на излитащ самолет

  Том Круз върху крилото на излитащ самолет

  Том Круз върху крилото на излитащ самолет в най-опасната му каскада досега, в "Мисията невъзможна-5: Престъпна нация", по кината у нас от 7 август 2015 г.

 30. Том Круз в най-опасната си каскада

  Том Круз в най-опасната си каскада

  Том Круз в най-опасната си каскада - висящ от самолет на 1500 метра височина в "Мисията невъзможна-5: Престъпна нация", по кината у нас от 7 август 2015 г.

 31. Том Круз в пълно бойно снаряжение

  Том Круз в пълно бойно снаряжение

  Том Круз, в пълно бойно снаряжение, в кадър от "На ръба на утрешния ден", по кината от 6 юни 2014 г.

 32. Емили Блънт и Том Круз в "На ръба на утрешния ден"

  Емили Блънт и Том Круз в "На ръба на утрешния ден"

  Емили Блънт партнира на Том Круз във фантастичния екшън "На ръба на утрешния ден", по кината от 6 юни 2014 г.

 33. Емили Блънт партнира на Том Круз

  Емили Блънт партнира на Том Круз

  Емили Блънт партнира на Том Круз във фантастичния екшън "На ръба на утрешния ден", по кината от 6 юни 2014 г.

 34. Том Круз в юбилейния брой на "Емпайър"

  Том Круз в юбилейния брой на "Емпайър"

  Том Круз е лице на юбилейния брой по случай 25-годишнината на филмовото списание "Емпайър" за май 2014 г. Специално за абонатите има и по-изчистена версия на корицата (вдясно), в черно-бяло.

 35. Том Круз и Емили Блънт, "На ръба на утрешния ден" (2014)

  Том Круз и Емили Блънт, "На ръба на утрешния ден" (2014)

  Какво ли е усещането да се събуждаш винаги в един и същи ден? И да го преживяваш безброй пъти? Фантастичният екшън "На ръба на утрешния ден", който среща Том Круз и Емили Блънт на бойното поле в обречена наглед битка с извънземни, е по кината у нас от 30 май 2014 г.

 36. Джони Деп и Том Круз с Джери Брукхаймър

  Джони Деп и Том Круз с Джери Брукхаймър

  Джони Деп (вляво) и Том Круз с продуцента Джери Брукхаймър, който получи звезда номер 2501 на Холивудската алея на славата, 24 юни 2013 г.

 37. Том Круз в "Мисията невъзможна-3"

  Том Круз в "Мисията невъзможна-3"

  Том Круз влиза отново в ролята на агент Итън Хънт за петия филм от поредицата "Невъзможна мисия", планиран за 2015 г. Гледайте го в третата част, заснета от Джей Джей Ейбрамс ("Стар трек", "Пропадане в мрака"), по Нова тв в неделя, 26 май 2013 г., от 20 ч

 38. Том Круз като Итън Хънт

  Том Круз като Итън Хънт

  В "Мисията невъзможна-3" супершпионинът Итън Хънт (Том Круз) се е оттеглил от активна служба и обучава нови агенти, но ненадейно бива призован да се изправи срещу най-големия злодей за тайните служби - международен търговец на оръжие и информация

 39. Том Круз в екшън сцена от "Мисията невъзможна-3"

  Том Круз в екшън сцена от "Мисията невъзможна-3"

  Том Круз в екшън сцена от "Мисията невъзможна-3" на реж. Джей Джей Ейбрамс, от 20 ч. по Нова телевизия в неделя, 26 май 2013 г. Тук новосформираният отряд на Итън Хънт обикаля земното кълбо в опит да спаси любимата му, преследвайки мегазлодей

 40. Том Круз с партньорките си от "Забвение"

  Том Круз с партньорките си от "Забвение"

  Том Круз, в поло и сив костюм, на холивудската премиера на "Забвение" с двете си екранни партньорки от филма Олга Куриленко и Андреа Райзбъро (вдясно), съответно в рокля Burberry с клъч "Валентино" и рокля Elie Saab с клъч "Сваровски", 10 април 2013 г.

 41. Том и Олга представят "Забвение"

  Том и Олга представят "Забвение"

  Том Круз, екранната му партньорка в "Забвение" Олга Куриленко, в рокля Marchesa, и режисьорът Джоузеф Косински на премиерата на филма в Лондон в началото на април 2013 г.

 42. Том Круз и Олга Куриленко на премиера в Лондон

  Том Круз и Олга Куриленко на премиера в Лондон

  Том Круз и екранната му партньорка в "Забвение" Олга Куриленко, в рокля Marchesa, на премиерата на филма в Лондон в началото на април 2013 г.

 43. Том Круз с двете си дами от "Забвение"

  Том Круз с двете си дами от "Забвение"

  Том Круз с двете си дами от "Забвение" Олга Куриленко и Андреа Райзбъроу (вдясно, в рокля Elie Saab Couture) на световната премиера на филма в Буенос Айрес, Аржентина, в края на март 2013 г.

 44. Том Круз като пилот - сега и преди

  Том Круз като пилот - сега и преди

  Том Круз пилотира футуристичния боен хеликоптер Bubble Ship (горе) във фантастиката "Забвение", по кината от април 2013, но играе пилот от американските ВВС още през 1986-а в "Топ гън" (долу) на реж. Тони Скот, по Нова тв на 13 април, събота, от 13,45 ч.

 45. Топ гън (1986): Том Круз и Кели Макгилис

  Топ гън (1986): Том Круз и Кели Макгилис

  Том Круз в ролята на дръзкия млад пилот Маверик Мичъл и Кели Макгилис като цивилната инструкторка, която му преподава неща, които не може да научи в класните стаи на военновъздушната школа. Гледайте ги в "Топ гън" (1986) по Нова тв на 13 април от 13,45 ч.

 46. Том Круз и Олга Куриленко в хеликоптера

  Том Круз и Олга Куриленко в хеликоптера

  Том Круз има квалификация на пилот и без проблем запазва самообладание в кабината на футуристичния хеликоптер от "Забвение", по кината и IMAX от 12 април 2013 г. Същото обаче не може да се каже за партньорката му от филма Олга Куриленко...

 47. Футуристичният хеликоптер на Том Круз

  Футуристичният хеликоптер на Том Круз

  Футуристичният хеликоптер на Том Круз, т.нар. Bubble Ship (Кораб балон), от премиерната фантастика на Джоузеф Косински "Забвение", по кината от 12 април 2013 г. Дизайнът му, с форма на водно конче, е вдъхновен от Bell 47, модел от 1946 г.

 48. Том Круз в нов фантастичен екшън

  Том Круз в нов фантастичен екшън

  След "Ванила скай", "Война на световете" и "Специален доклад" Том Круз играе в "Забвение" (2013). Героят му Джак Харпър е с изтрита памет, като част от екипа "чистачи", които поддържат съоръженията, събиращи последните останки от човешко присъствие на Зем

 49. Том Круз и Олга Куриленко в "Забвение"

  Том Круз и Олга Куриленко в "Забвение"

  Когато героят на Том Круз в "Забвение" се запознава с красивата Джулия (Олга Куриленко), това задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко известно досега - и да поеме в ръце съдбата на планетата

 50. Том Круз на плакат за "Забвение"

  Том Круз на плакат за "Забвение"

  Том Круз на нов плакат за "Забвение", по кината и IMAX у нас от 12 април 2013 г. Продукцията е заснета в САЩ и Исландия в зашеметяваща 4К резолюция, а някои кадри са проектирани така, че да максимизират екрана за зрителите в IMAX

 51. Том Круз, мокър до кости

  Том Круз, мокър до кости

  Том Круз (вдясно) в кадър от "Джак Ричър", екранизация по Лий Чайлд, предпремиерно по кината у нас от 21 декември 2012 г., премиера от 28 декември

 52. Том Круз играе на война

  Том Круз играе на война

  Том Круз играе на война с тв водещия Джими Фалън, 18 декември 2012 г. Тяхната игра на карти обаче е водна версия - който извади по-слаба карта, бива залят с вода, а победителят накрая получава водно оръдие.

 53. Том Круз във "водна война" с тв водещ

  Том Круз във "водна война" с тв водещ

  Том Круз бива намокрен до кости от водещия при игра на "водна война" (като играта на карти, но с вода) по време на гостуването си в късното шоу на Джими Фалън по Ен Би Си във връзка с премиерата на "Джак Ричър", 18 декември 2012 г.

 54. Том Круз в сако от велур

  Том Круз в сако от велур

  Не, Том Круз няма да играе в пиесата от Станислав Стратиев "Сако от велур", а се появи така на премиерата на "Джак Ричър" в Лондон, 10 декември 2012 г. Актьорът, който играе заглавния герой, носеше дънки и пуловер, нахлузен върху риза на точки

 55. Том Круз с Розамунд Пайк

  Том Круз с Розамунд Пайк

  Том Круз за пръв път на червения килим след развода си с Кейти Холмс, 10 декември 2012 г. Звездата от "Джак Ричър" - по кината от 21 декември - позира с партньорката си от филма Розамунд Пайк ("Не умирай днес"), която влиза в ролята на принципна адвокатка

 56. Том Круз в "Истинска измама" с Камерън Диас

  Том Круз в "Истинска измама" с Камерън Диас

  Том Круз и Камерън Диас хвърчат с мотоциклет по улиците на испанския град Севиля в екшън сцена от "Истинска измама" (2010) - на мисия да опазят мощна батерия, държаща ключа към източник на неизчерпаема енергия.

 57. Камерън Диас и Том Круз по бански

  Камерън Диас и Том Круз по бански

  Камерън Диас се опитва да фрасне с юмрук Том Круз в екшън комедията на Джеймс Манголд "Истинска измама" (Knight and Day), в която той е специален агент, а тя - негов случаен спътник в опасно приключение. По Нова телевизия на 16 декември 2012, неделя, 20 ч

 58. Том Круз с фланелка от "Манчестър сити"

  Том Круз с фланелка от "Манчестър сити"

  Том Круз позира с шефа на "Манчестър сити" (вдясно) и фланелка на тима при обиколката си в Европа, 9 декември 2012 г. Той посети дербито в Манчестър заедно с колегата си Робърт Дювал (вляво) и писателя Лий Чайлд, "баща" на новия му герой Джак Ричър.

 59. "Забвение" - плакат

  "Забвение" - плакат

  Плакат за "Забвение" (Oblivion) с Том Круз и Морган Фрийман, по кината у нас от 12 април 2013 г. Филмът пресъздава постапокалиптичен свят, в който Земята е променена до неузнаваемост и животът на планетата е на път да бъде напълно унищожен...

 60. Том Круз в Edge of Tomorrow

  Том Круз в Edge of Tomorrow

  Том Круз в Edge of Tomorrow (с предишно заглавие All You Need Is Kill, както се нарича японският роман от Хироши Сакуразака, по който е направен). Героят му е подполк. Бил Кейдж, военен, който преживява отново и отново последния си ден, докато се бори с извънземните. Филмът на реж. Дъг Лаймън, с българско заглавие "На ръба на утрешния ден", е по кината у нас от 6 юни 2014 г.

 61. Том Круз и Никол Кидман в "Широко затворени очи"

  Том Круз и Никол Кидман в "Широко затворени очи"

  Том Круз и Никол Кидман в интимен кадър от "Широко затворени очи" (1999) на реж. Стенли Кубрик

 62. Том Круз на БГ плаката за "Джак Ричър"

  Том Круз на БГ плаката за "Джак Ричър"

  Том Круз на плаката за "Джак Ричър" по Лий Чайлд, в кината у нас от 28 декември 2012 г.

 63. Дакота Фанинг и Том Круз във "Война на световете" (2005)

  Дакота Фанинг и Том Круз във "Война на световете" (2005)

  Дакота Фанинг във "Война на световете" (2005) на реж. Стивън Спилбърг, където е още на 10 и играе дъщеричката на Том Круз по време на извънземно нашествие.

 64. Том Круз като автомобилен състезател

  Том Круз като автомобилен състезател

  В "Дни на грохот" героят му Коул Трикъл влиза в напрегнатия свят на рали НАСКАР. Необуздан шофьор и луда глава, скоро той изпада в конфликт не само с другите шофьори, но и със собствения си екип. По Кино Нова на 24 септември 2012 г. от 21 ч.

 65. Никол Кидман и Том Круз в "Дни на грохот" (1990)

  Никол Кидман и Том Круз в "Дни на грохот" (1990)

  Никол Кидман и Том Круз в "Дни на грохот" (1990) - филма, след който станаха двойка и съпрузи. Двамата се запознаха на снимачната площадка и сключиха брак в края на годината, през която излезе лентата на Тони Скот

 66. Семейство Круз на футболен мач

  Семейство Круз на футболен мач

  Кейти Холмс и Том Круз с дъщеря им Сури и децата на актьора от брака му с Никол Кидман - Изабела и Конър. Пред тях виждаме и децата на семейство Бекъм - Бруклин, Ромео и Круз. Всички на мач на New York Red Bulls и LA Galaxy, 10 май 2012

 67. Том Круз, най-печелившият актьор

  Том Круз, най-печелившият актьор

  Том Круз с жена си Кейти Холмс, декември 2011 г., на US премиерата на "Мисията невъзможна-4: Режим Фантом", който стана най-касовият филм от поредицата и го изведе начело в класацията на сп. "Форбс" за най-печелившите актьори със 75 млн. долара

 68. Том Круз през 1992 г.

  Том Круз през 1992 г.

  Том Круз през 1992 г., когато е още 30-годишен играе с жена си Никол Кидман в "Далече, далече"

 69. Том Круз като Джак Ричър

  Том Круз като Джак Ричър

  Том Круз като Джак Ричър в едноименната екранизация по романа на Лий Чайлд "Един изстрел", в кината през декември 2012 г. Режисьор е Кристофър Маккуори, носител на "Оскар" за сценария на "Обичайните заподозрени" (1995)

 70. Том Круз с децата си на мач

  Том Круз с децата си на мач

  Кейти Холмс, Том Круз, дъщеря им Сури и осиновените деца на актьора - Изабела и Конър, на футболен мач на "Лос Анджелис галакси" с момчетата на Дейвид Бекъм - Бруклин, Ромео и Крус, 2008 г.

 71. Том Круз и Кейти Холмс

  Том Круз и Кейти Холмс

  Последната публична поява на Том Круз и Кейти Холмс заедно беше в края на февруари 2012 г. на партито на списание "Венити феър" след наградите "Оскар". Четири месеца по-късно двамата са в развод...

 72. ВИП сватби: Том Круз и Кейти Холмс

  ВИП сватби: Том Круз и Кейти Холмс

  Том Круз и Кейти Холмс събраха знаменитости от цял свят на сватбата си в италиански замък край Рим, 18 ноември 2006 г.

 73. Том Круз с татуси, плочки и очна линия

  Том Круз с татуси, плочки и очна линия

  Така изглежда актьорът на юнската корица на сп. W, промотирайки новия си филм "Рок завинаги". Разгледай още негови снимки

 74. Том Круз като рокзвезда

  Том Круз като рокзвезда

  Том Круз в кадър от екранизацията на мюзикъла Rock Of Ages, режисирана от Адам Шанкман ("Лак за коса"). С участието и на Катрин Зита -Джоунс, Пол Джамати, Алек Болдуин, Мери Джей Блайдж. В кината у нас като "Рок завинаги" от юни 2012

 75. Мисията невъзможна: Режим Фантом

  Мисията невъзможна: Режим Фантом

  плакат

 76. Том Круз на премиера в Рим

  Том Круз на премиера в Рим

  Том Круз на премиерата на "Операция Валкирия" в Рим, 28 януари 2009 г.

 77. Том Круз позира с кола на НАСКАР

  Том Круз позира с кола на НАСКАР

  Том Круз позира пред кола на НАСКАР, използвана и във филма "Дни на грохот", Дейтона, щата Флорида, 15 февруари 2009 г.

 78. Том Круз пред музея на Моцарт в Залцбург

  Том Круз пред музея на Моцарт в Залцбург

  Том Круз пред музея на Моцарт в Залцбург, Австрия, 19 ноември 2009 г.

 79. Том Круз на снимки в Испания

  Том Круз на снимки в Испания

  Том Круз на снимачната площадка на филма "Истинска измама", Севиля, Испания, 9 декември 2009 г.

 80. Том Круз на мач от NBA

  Том Круз на мач от NBA

  Том Круз с осиновения си син на мач от плейофите в Западната конференция на NBA, Лос Анджелис, Калифорния, 19 май 2010 г.

 81. Том Круз на филмовите награди на MTV 2010

  Том Круз на филмовите награди на MTV 2010

  Том Круз и Камеран Диас на филмовите награди на MTV, Холивуд, Калифорния, 6 юни 2010 г:

 82. Том Круз на премиерата на "Истинска измама"

  Том Круз на премиерата на "Истинска измама"

  Том Круз на английската премиера на филма "Истинска измама", Лондон, юли 2010 г.

 83. Том Круз гледа "Тур дьо Франс"

  Том Круз гледа "Тур дьо Франс"

  Том Круз, засечен след 18-ия етап на Tour de France в Бордо, Франция, 23 юли 2010 г.

 84. Том Круз и Кейти Холмс на премиера

  Том Круз и Кейти Холмс на премиера

  Том Круз със съпругата си Кейти Холмс на премиерата на The Kennedys, Бевърли Хилс, Калифорния, 28 март 2011

 85. Том Круз на премиерата на "Супер 8"

  Том Круз на премиерата на "Супер 8"

  Том Круз пристига за премиерата на "Супер 8", Уестууд, Калифорния, 8 юни 2011 г.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност