Неин подгласник в тазгодишния сезон на сборното риалити стана Лео, следван в класирането от Денди, Райна и другата Златка - Райкова

Златка Димитрова, провъзгласена за "любимата риалити звезда на България", беше в Къщата по-дълго от останалите си съквартиранти, тъй като влезе още по време на ВИП сезона. Според наблюдатели победата й се дължи на афишираната благотворителна кауза - да подпомогне лечението на млад мъж, парализиран след катастрофа.

Още в първите дни от нейния нов престой в шоуто, започнал още през октомври, тя бе споходена от скръбната вест за кончината на баща й. Наскърбена от негативните коментари в някои медии, тя се обърна към зрителите с отворено писмо, за да изкаже своята мъка от загубата.

Плеймейтката, която вече не наричат Черната Златка, а просто Злати, има опит в риалити формати след участието си във "ВИП брадър-4". За разлика от миналата година, когато втрещи аудиторията с оскъдните си познания по география, сега брюнетката блестеше основно със своите домакински умения. Неслучайно новините за нея в сайта на шоуто бяха предимно в този дух:

"Мнозина все още сладко се излежават, с изключение на Злати Димитрова, която разтреби Къщата."

"Злати Димитрова днес стана най-рано от всички съквартиранти. И докато цялата Къща спеше, плеймейтката се захвана с подреждане и разтребване."

"Плеймейтката е домакиня и прибран човек. Тя се грижи за провизиите в Къщата и е един от главните готвачи."

"Злати безспорно е изключително организирана и с желание винаги се грижи за своите Съквартиранти."

"Днес плеймейтката отново като добра домакиня се разшета из кухнята, за да приготви обяд за всички."

Подгласниците на победителката Златка Димитрова, които я конкурираха на финала в "Биг брадър All Stars": Лео (горе вдясно), останал с нея в Къщата докрая, като вицешампион от сезона, Любомир Милчев-Денди (горе вляво), класирал се трети, четвъртата в подреждането - Райна (долу вдясно), и русата Златка, Райкова (долу вляво), която си тръгна първа от петимата във финалната вечер.