Певецът може да посрещне 40-ия си рожден ден в края на годината бракуван

За сватба с приятелката му Карина се говори отдавна, но двамата обявиха официално намеренията си пред Ива Екимова и Венета Харизанова в съботното предаване на Тв7 "Жените говорят" (видео)

Съвместната им поява пред камерите бе десетина дни след влизането на певеца в "Музикална академия". Той е живял и в Къщата на "ВИП брадър", но най-важното му риалити участие бе в "Черешката на тортата", където стигна до финала на първия сезон.

Сега Дичо, заедно с Карина, демонстрира кулинарното си майсторство в заведението, което въртят заедно край морето. Кръчмата им в Синеморец се казва "Синьо лято", като култовия детски сериал.

Двойката още не чака наследник, но в Академията Дичо сподели пред колежката си Петя Буюклиева, че работят по въпроса, а тя му предрече скорошно бебе и още поне две деца.

В миналото бившият фронтмен на "Д-2" имаше връзки с топмодела Диляна Попова и друга известна манекенка - Галя Литова, с която бяха и съквартиранти в първия сезон на "ВИП брадър" през 2006 г. Той навършва 40 на 1 декември.

Дичо с водещия Андрей на влизане в "Музикална академия", когато пя "Две следи" и Let Me Entertain You. В "Жените говорят" пък изпълни друг хит на Роби Уилямс - Angels, а на първия голям концерт в музикалното риалити, в петък, се представи със Smells Like a Teen Spirit на "Нирвана"

.