Когато говорим за изневяра, много по-лесно ни е да оправдаваме мъжете. Те са си такива, слаб им е ангела, не влагат чувства... Истината е обаче, че дамите изневеряват също толкова често.

Ето едни от най-честите причини да го правят:

Тя е незадоволена 

Ако не можете да докарате една жена до оргазъм, нищо чудно тя да го потърси в нечии други прегръдки. Друг е въпросът обаче, че при дамите оргазмът в голяма степен е и на емоционално ниво. Така че липсата му, може да значи, че в двойката има много по-сериозни проблеми от чисто физическите.

За да си го върне

За съжаление, жените, често правят една голяма глупост. Изневеряват, за да си върна на мъжа, който ги е наранил. Той може да е кръшнал или да е свършил някоя друга простотия, но женската реакция нерядко е да потърси утеха в нечии други прегръдки.

От любов

Не малко мъже наистина могат да правят секс просто за спорта, но при жените в повечето случаи не е така. Мъжът може да си има любовница и да обича силно жена си, без дори да помисля за развод. Жените обаче много често изневеряват, защото са влюбени в другия и чувствата им към официалната им половинка са безвъзвратно изстинали. 

Разбира се и в двата случая не са малко изключенията, но е факт. Когато жената се отдаде на един мъж, тя обикновено не го прави само физически. Такава й е природата!

Източник: beu.bg