Ако си от момчетата, които стоят и допиват третата си бира сами на масата, докато приятелят ти вече е на път да си тръгне с момичето на бара, продължавай да четеш...

Не смятаме, че проблемът е в теб, но със сигурност няма да навреди, ако поработиш върху следващите неща:

Изглеждаш отчаян

Жените бягат далече от мъже, които изглеждат прекалено нуждаещи се и отчаяни. Тези, които не спират да пращат имейли, съобщения, да звънят и да се появяват пред вратата на обекта на желанията си, изглеждат леснодостъпни и слаби. Жените не искат до себе си господа, които имат нужда от постоянна подкрепа, окуражаване и внимание.

Не знаеш как да привличаш жените

Една от честите грешки на самотните господа е, че нямат идея как да флиртуват и да бъдат интересни за представителките на нежния пол. Започни да изучаваш жените - какво привлича вниманието им, как мислят, как говорят, как реагират, от какво се възбуждат. Освен това анализирай себе си и разбери кои са силните ти страни. След това се научи да наблягаш на тях.

Търсиш на грешните места

Да търсиш своята половинка по баровете и клубовете едва ли е най-удачното нещо. Много жени са предубедени, когато са заговаряни в подобни заведения и автоматично се отдръпват от мъжете, които искат да ги опознаят (без значение от мотива им).

Ако търсиш нещо повече от секс за една нощ с пияна жена, ориентирай се към кафенетата, моловете, фитнес залите...

Нямаш самоувереност

Жените са привлечени от мъже, които излъчват самоувереност. Увереният в своята сексуалност и качества господин не се притеснява от това какъв е и затова е по-харесван от дамите.

Прекалено бързо се отказваш

Друга често срещана грешка е, че веднъж "отрязан", се поддаваш на отчаянието. Повярвай, винаги ще има някоя жена, която няма да иска вниманието ти, но това не означава, че другите също биха се отказали от него.

Източник: tialoto.bg