Ким Кардашиян, Бийонсе, Алиша Кийс, Салма Хайек, Кърсти Али, Марая Кери, Дрю Баримор, Кейт Уинслет... Знаете ли какво е общото между тези известни дами?

Те не само са успешни, красиви по свой начин, но имат закръглени женски форми, по които мъжете са луди. Точно така! Мъжете харесват пищността на женското тяло, а в следващите редове ще видите и защо е така.

Закръглените жени имат по-големи гърди

По-голям процент от дамите със секси закръглени форми могат да се похвалят и с красив и голям бюст. Мъжете харесват големите гърди и за тях няма значение колко допълнителни сантиметри имат жените около талията и ханша. 

Затова, дами, гордейте се със закръглените извивки на тялото си.

Виж още: Най-красивата жена по бански в "Спортс илюстрейтид"

Изглеждат по-плодовити

Друга основна причина мъжете да бъдат привлечени към закръглените дами всъщност е биологична. Господата свързват подсъзнателно широки бедра и големи гърди с плодовитостта. Една жена спищни извивки е сигнал за мъжете, че е подходяща за зачеване. 

Но дори и да не са готови за бебе, фактът, че жената изглежда плодовита, прави желанието за сексуален контакт още по-голямо.

Класическа форма

Ако върнете времето назад и погледнете в историята, всички статуи, нарисувани картини, изпети песни, са вдъхновени от закръглените женски форми. От Древна Гърция до Ренесанса, жените, които са имали големи бедра и гърди са приемани като красиви. 

В по-късен етап от историята по време на различните икономически депресии, пищните жени също се радвали на голямо внимание. В съзнанието си мъжете свързвали техните форми със здраве и богатство.

Фотогалерия: Пухкави и успели

Закръглените дами са по-меки и нежни на допир

Въпреки че рядко го показват, мъжете обичат ласките и прегръдките. Когато партньорката им има закръглени форми, удоволствието да се гушнат в меките и секси форми е много по-голямо.

Те се хранят

Не е тайна, че дамите, които постоянно спазват строги диетични режими, не се хранят редовно. Когато един мъж има контакт с такава дама, за него са доста неловки ситуациите, когато посещават заведение за хранене или той приготви нещо апетитно у дома, а половинката му буквално хапва едно листенце салата. 

За мъжете винаги е по-удобно да се хранят с дама, която уважава храната, отколкото да имат срещу себе си партньорка, която само да ги гледа и да брои приетите калории.

Закръглените дами изглеждат по-млади

Мъжете предпочитат жените със заоблени форми, защото те изглеждат по-млади. Пухкавите, меки и гладки бузи придават една опънатост на кожата и бръчките не са толкова забележими. Още една причина да харесваме повече закръгленото си лице.

Виж още: Пиер Дюкан: Мъжете предпочитат закръглените

Източник: Аz-jenata.bg