Звездата от премиерния "Да разлаем съседите" демонстрира често атлетичното си тяло на екрана, но за разнообразие се дегизира като тийнейджърка в тв шоу

Десетина години след "Училищен мюзикъл" Зак Ефрон е преборил зависимостта си от алкохола и опиатите, а мускулестия му торс (и имитацията му на Робърт де Ниро) може да гледате в кината, едновременно със световната премиера.

Видео: Зак Ефрон тормози съседите си

26-годишният актьор изгрява преди десетилетие в трилогията на "Дисни", която го събира с Ванеса Хъджъс. През 2006-2008 г. те си партнират в "Училищен мюзикъл" и продълженията му, стават двойка и извън екрана, но се разделят през 2010-а. 

Оттогава актьорът продължава да е любимец на тийнеджърите и печели награди на публиката и със следващите си филми като "Лак за коса" (екранизация на бродуейския мюзикъл), "Отново на 17", Charlie St. Cloud, "Талисманът", а в The Paperboy дели екрана с Никол Кидман.

Най-новият му приз е от кинонаградите на MTV през април - за появата му гол до кръста в комедията с Майкъл Б. Джордан и Майлс Телър That Awkward Moment, а на церемонията ризата му бе ритуално разкъсана на сцената от Рита Ора.

Фотогалерия: Полуголи мъже

Нецензурираният трейлър за романтичната комедия ни го показва и дибидюс, макар не фронтално.

Оказва се, че Зак е неустоим дори когато се облича като момиче. По повод премиерата на "Да разлаем съседите" Ефрон и колегата му от филма Сет Роугън гостуваха в скеч на Джими Фалън, дегизирани с перуки, грим и роклички на флорални мотиви.

Тримата си правиха самоснимки с новия телефон на Зак, а сценката бе част от тийнейджърското токшоу на Сара - един от редовните персонажи на Фалън, който наследи Джей Лено в The Tonight Show по Ен Би Си.