Другите "опасни" моменти са среща с приятели от ергенските години и коледно тържество на работа

Сватбите са нещо прекрасно, много храна, пиене, танци, речи, забава, а също така и необвързани (или пък обвързани, но склонни към прегрешения) приятели на младоженците. Самата среда някак предполага заформянето на свалки.

За това индикира и изследване, което обхваща повече от 2000 анкетирани. То показва, че най-често мъжете изневеряват на половинките, докато са на сватба без тях. Това са установили от сайта за запознанства сайта за омъжени жени и женени мъже IllicitEncounters, цитиран от Би Ти Ви.

Според получените от сайта резултати 32% от представителите на силния пол са склонни да изневерят на партньорките, съпругите или годениците си, когато са сами на сватба, 27% биха преспали с друга жена по време на вечер навън с приятели от ергенските години, 21% по време биха го направили на коледното парти, а 9% от момчетата са изневерили на абитуриентския си бал. 

Виж още: Изневяра?! Може!

В същото време 37% от жените смятат, че е най-вероятно мъжът им да изневери е на коледно парти, а 35% смятат, че половинката им може да кривне по време на мъжка вечер.

Парадоксалното е, че едва 11% от жените смятат, че е вероятно партньорът им да им изневери на сватба.

Виж още: Най-ревнивите жени според зодията