Седемкратният шампион от "Ролан Гарос" Рафаел Надал се снима преди време в Gypsy на Шакира, но не е единственият с подобна роля

Gypsy (Циганка), която имаше и версия на испански - Gitana, беше последният сингъл от албума на Шакира She Wolf и се появи в началото на 2010 г. Клипът е заснет в Барселона.

Певицата разказва, че избрала Рафаел Надал заради приликата помежду им - и при двамата успехите в кариерата им идват в ранна възраст, и двамата пътуват много.

Във видеото испанският тенисист се отдава на горещи сцени с Шакира, разсъблечен до кръста.

Горещи сцени с Енрике Иглесиас има и руската тенисистка Ана Курникова в клипа му Escape от едноименния му албум, излязъл през 2001-2002 г.

Оттогава двамата са и гаджета, след като преди това тя ходеше със свои сънародници, играещи в американската Национална хокейна лига. Години наред постоянно се спекулира и дали рускинята и синът на Хулио Иглесиас са женени и разведени или просто разделени.

Подобно на своята далеч по-успешна колежка Мария Шарапова, Ана живее в САЩ, където е снимано и видеото на Енрике с нея.

И понеже този месец светът не е само футбол, но и тенис - първо заради турнира "Ролан Гарос", който приключи вчера, после и заради Уимбълдън (25 юни-8 юли), - ето един истински музикален клип, заснет на кортовете в Париж, където се провежда и откритото първенство на Франция.

Хитът на Мартин Солвейг и "Драгонет" е от 2010 г., а във видеото френският диджей се пробва в игра срещу своя колега и сънародник Боб Синклер.

Роли във филмчето изпълняват също световният номер 1 Новак Джокович (Сърбия) и Гаел Монфис (Франция).