Spaghetti.Kitchen е любимо място за италианска кухня и американски грил.

Малко са местата в София, които те карат да забравиш работната суматоха и те пренасят в един друг малко по-хубав свят още с прекрачването на прага им. Spaghetti.Kitchen е едно от тях. 

Въпреки това, атмосферата му е много градска, интериора модерен, хората, които го посещават са приятни, а персонала безкрайно любезен. Още с отварянето, трудно се намираше маса за вечеря без резервация дори в делничен ден и традицията се запази във времето. 

Spaghetti.Kitchen има стегнато и добре оформено меню с достатъчно видове салати, паста, пица, американски грил и десерти, а хлябът и зехтинът, заедно със сорт специално червено вино и горчица се правят специално за тях. Важна подробност е, че храната се приготвя пред очите ти през стъклена стена и винаги знаеш какво консумираш. 

Поредните плюсове в списъка са безкрайната винена листа, уютната музиката, зимната градина и огромното помещение за непушачи. 

Разбира се, готвачите на Spaghetti.Kitchen не остават безразлични и към обедното меню, което се променя всеки ден от седмицата. 

Spaghetti.Kitchen се намира в София, ул. 6-ти септември №9 и отговаря на телефон +359 890 566 666.
Вижте по-голяма карта

Още снимки разгледай в галерията