Следват Solar Christmas и Solar Easter

Тазгодишното издание на най-големия летен фестивал за електронна музика на Балканитe, Solar Summer приключи, оставяйки след себе си невероятни спомени от изминалите 11 партита и 15 гост диджея в 6 поредни уикенда на Cacao Beach.

Над 40 хил. души станаха част от тазгодишното лятно издание на фестивала, което завърши със специален 6-часов сет на легендата Виктор Калдерон. Вълнение и силна енергия на публиката накараха диджея да продължисета си до 7:30 сутринта, което постави перфектен завършек на сезона.

Организаторите от Yalta club си поставят още по-високи цели за следващите партите и са готови с датите и концепцията за следващите две издания от поредицата Solar. Вече са обявени и датите за тях, а билетите са в продажба на промоционална цена от 30 лева. Тази цена ще се запази до обявяване на лайнъп или до изчерпване на количествата.

Следващото събитие от ще бъде Solar Christmas и ще се проведе на 27 декември и по традиция ще се проведе в зала Арена Армеец. Великденското издание на фестивала - Solar Easter пък ще се проведе на 3-ти април 2015 г. в Интер Експо Център, като концепцията от последното издание – Trinity ще бъде запазена.