Това са амбициите на представителката ни на Евровизия 2012. Ти какво мислиш?

"Ставаме световни звезди." Това казала Софи Маринова на майка си в нощта, в която чрез гласуване със sms беше определена за певицата, която ще представи България на „Евровизия 2012“. Конкурсът ще се проведе в столицата на Азербайджан – Баку.

Пред Нова телевизия чалгаджийката се оплака от негативизма и отправените към нея обвинения в манипулации от конкуренти. „Аз не се виждам с тези хора. Аз така правя, че не се виждам с хора, които говорят отрицателни неща за мен“, обясни накратко философията си на поведение Софи.

Веднага след резултата от гласуването, композиторът Митко Щерев изрази недоумението си от факта, че за първи път България праща на Евровизия фолк изпълнителка, при това и от ромски произход. Според Софи Маринова обаче, той не бил разбран правилно от медиите, а думите му били „изопачени“. Няма такова нещо, Жоро Черния не ми е давал 4000 гласа на гласуването. Мен ромите си ме обичат, каза още фолкаджийката. След което се закани да направи всичко възможно, за да спечели конкурса, пише novini.bg.

Маринова обясни и как е решила да се представи на самия конкурс. Оказа се, че тя ще „вкара“ от своите ориенталски мотиви на представянето. "Ще си поразклатя гърдите, но няма да е много отворено деколтето", каза още певицата.

На въпрос дали се чувства обидена от коментарите, че циганите и чалга певците са завладели България тя отговори: „Ние циганите сме много не само в България, а в целия свят. Какво да кажа – давам за пример "Джипси кингс" , които са толкова добри, известни музиканти. Чалга изпълнителите са най-добрите певци, защото всичко можем да пеем”.

Така ли си представяш световните звезди?