За Samsung Galaxy S II може да се каже, че е достоен наследник на Galaxy, който беше обявен за един от най-мощните смартфони с Android през миналата година.

Дизайнът му не се отличава особено от този на предшественика му, но по отношение на хардуера и софтуера може да се каже, че Galaxy S II почти е достигнал върха. Особено внимание заслужава 4.3-инчовият екран. По- големият му размер в никакъв случай не го прави неудобен за носене.

 С технологията Super AMOLED Plus възприемането на резолюцията е много по- добро а изображенията са с невероятно качество благодарение на наличието на 50% повече субпиксели, което прави цветовете много –по ярки и наситени. 

Samsung Galaxy S II разполага с една 8 мегапикселова камера разположена в задната му част, която записва видео във Full HD и втора VGA камера, 2 мегапиксела с възможност за запис на видео с резолюция 640×480, разположена в предната му част. В долната част се намира microUSB порт, който служи и като HDMI порт. Нарича се Mobile High-Definition Link (MHL) порт. 

Разполага с 16 GB флаш пространство. Потребителският интерфейс TouchWiz предлага куп любопитни екстри. Работи с най-новата версия на операционната система Android - 2.3 (Gingerbread), а двуядреният 1.2 GHz - ARM Cortex-A9 процесор и 1GB RAM памет, ви позволяват да се насладите максимално на бързината и ефективното на изпълнение. Samsung Galaxy S, поддържащ време за разговор до 8.3 часа в 2G/ и 9 часа в 3G.

Купи от Multirama.bg за 849 лева.