Край на всякакви притеснения за външния ви вид по време на секс. Приготвили сме ви страхотни съвети, с които ще изглеждате още по-неустоими и сексапилни.

1. Прическа 

Каква трябва да е тя по време на секс. Ами разумна! Всички момичета добре знаем каква е гледката в огледалото след бурните страсти. Всеки косъм на главата ни си има мнение. Затова изберете нещо практично - ниска опашка, опашка на една страна, стегнат нисък кок или пък висока опашка, но да знаете, че малко ще ви пречи по време на френската любов.

2. Грим

Разбира се, нещо съвсем леко и задължително водоустойчиво. Гледката "булка зомби" не е много секси.

3. Цветни чаршафи 

Много по-красиви ще изглеждате върху тях, отколкото върху стерилното бяло. Цветовете лилаво и червено действат възбуждащо, но може и по-шарени десени.

4. Аромат

Намажете тялото си с хубав лосион и сложете малко парфюм зад ушите и на китките. Но нека това не става непосредствено преди секса. И винаги си носете мокри кърпички - вършат чудесна работа за интимните части.

5. Без газирани напитки и солени храни

Хапнете нещо леко, за да не ви се подуе корема. Чувството е ужасно и определено няма да имате усещане за сексапил. А това със сигурност ще прецака секса.

6. Бижу

Който и мъж да попитате, ще ви каже, че гола жена с дълго колие, гердан или гривна е адски секси! Може би това са единствените моменти, в които господата забелязват аксесоарите ни. Хвърлете си един поглед в огледалото и сами ще се убедите колко по-различно и горещо излъчване придава дори най-обикновеният дървен гердан.

Източник: beu.bg