Звездата от "Трансформърс" трябвало да изглежда като роднина на Том Харди в гангстерския "Беззаконие"

Двамата си партнират в новия филм на режисьора Джон Хилкоут ("Пътят"), който излиза по кината у нас на 7 септември.

Героите им са действителни - прословутите братя Бондюрант, контрабандисти, които правят скок към американската мечта в щата Вирджиния в годините на Сухия режим.

Създаден по книгата "Най-мокрият окръг в света", в която Мат Бондюрант разказва историята на своето семейство като роман, "Беззаконие" събира плеяда от звезди.

На Шая Лебьоф и Том Харди, когото наскоро гледахме като злодей Бейн в "Черният рицар: Възраждане", партнират Джесика Частейн ("Дървото на живота", "Южнячки") и Миа Васиковска ("Алиса в Страната на чудесата") плюс ветераните Гай Пиърс, Гари Олдман и Джейсън Кларк - в ролята на третия брат Бондюрант.

Джейсън Кларк играе най-големия, Хауърд, който успява да оцелее в кръвопролитията на войната, но се завръща у дома обременен от видяното и стореното.

Брат му Форест (Том Харди) за малко не умира в грипната епидемия, която отнема живота на родителите им. Джак (Шая Лебьоф) е най-малкият брат - впечатлителен, чувствителен и схватлив.

Времената са трудни и работа не се намира, но семейство Бондюрант са предприемчиви и са си създали проспериращ бизнес с домашно варене на своя собствена марка алкохол, придобила популярност сред местните жители.

След пристигането на спецпратеник от Чикаго (Гай Пиърс) изглежда, че контрабандното производство в окръг Каунти е на път да приключи... Братята обаче нямат намерение да се предават.

"Бяхме във фитнеса през цялото време. Аз лично тренирах повече, отколкото през целия си живот. Джейсън и Том също не пропускаха и ден. Ролите се оказаха страхотно физическо предизвикателство", разказва Шая Лабьоф.

Актьорът трябвало да добави близо 25 кг към теглото си, за да бъде убедителен като брат на мускулестия Том Харди - и в началото на снимките вече тежал над 80 кила.

Харди, на свой ред, също се съгласил да поотслабне, за да се доближи повече до външността на "най-големия брат" Кларк - който също качил малко килограми.