Ако си сама на Свети Валентин, не се стряскай. Просто опитай нещо ново.

Понякога жадуваш за нови усещания в интимния си живот - като секс за една нощ например. Покрай празниците срещаш много нови хора и обикновено възможности за подобни еднократни контакти не липсват.

Според проучване сексът с непознат е една от най-популярните еротични фантазии. За него мечтаят не само мъжете, но и жените. 15% от анкетираните споделят, че са правили секс за една нощ и това най-често им се е случвало на Нова година. 15 на сто от жените пък не са пробвали, но се надяват да го изживеят.

Да избереш подходящ партньор за еднократен сексуален контакт е по-лесно, отколкото да откриеш постоянна половинка или бъдещ съпруг, разкриват още резултатите от проучването.

Дамите си имат някои принципи, които никога не нарушават. Участничките в анкетата посочват като най-важни фактори мъжът да е с чисти нокти и зъби.

Полезните страни на сексът за една нощ са, че намалява негативните емоции, редуцира стреса и подобрява настроението. Това обаче важи за секса като цяло, така че е далеч по-добре да го правиш с човека, когото обичаш.

Ако пък си решила да експериментираш, поне използвай презерватив!