За повечето от нас алармата за събуждане е най-неприятният сутрешен звук. Как обаче можеш да превърнеш събуждането в удоволствие.

Лесно е - с горещ, страстен, палав сутрешен секс. 

Той е по-разбуждащ от кафето и по-здравословен от всяка сутрешна гимнастика. Учените твърдят, че хората, които започват деня с интимни ласки се радват на по-висок имунитет и са по-щастливи. Това е идеален начин да се разсъниш и раздвижиш всички мускули в тялото си - буквално. 

Жените са по-големи традиционалисти по отношение на секса и го предпочитат вечер, докато мъжете обожават спонтанните сутрешни "сесии". Не бързай да му отказваш, само защото може да закъснееш за работа, не си се разсънила или още не си си взела душ. Трябва ти само един опит, за да станеш фен на сутрешния секс. 

Подготви се предварително, за да можеш да се отдадеш на ласките без задръжки. Навий алармата за по-ранен час и сложи ментови бонбони или дъвки в нощното си шкафче, за да притъпиш сутрешния дъх. 

Сутрешният секс прави чудеса и ти помага да запазиш доброто настроение през целия ден. Всъщност кожата сутрин е много по-чувствителна, тъй като нервните окончания се "събуждат" първи, така че удоволствието от ласките е двойно. 

Освен всичко за мъжа ти ще бъде истински подарък, ако му помогнеш да "оползотвори" сутрешната си ерекция. Нивото на тестостерона се покачва докато той спи и достига връхната си точка три часа след събуждане. Ето защо твоят човек ще се зарадва много повече на сутрешната еротика, отколкото на сутрешното си кафе.