Всеки допуска грешки, но има три основни, които жените често правят, когато се отнася до секса

Вижте кои са те:

Отправят критика

Никой не обича да бъде критикуван, особено в леглото. Затова дори да имате някакви забележки към партньора си, по-добре си замълчете. Не е подходящо да критикувате преди, по време или след секс. Седнете и поговорете друг път за нещата, които не ви харесват в леглото. 

Няма лошо да споделите какво ви допада и какво - не, стига да го направите деликатно и да е в подходящ момент. Ако успеете да поднесете информацията правилно, човекът ще приеме забележката ви като градивна критика, каквато и трябва да бъде.

Виж още: Какви комплименти обичат да чуват мъжете

Не носят сексапилни дрешки

За съжаление, повечето секси дрехи не са особено комфортни. Затова жените избягват да ги носят. Те предпочитат да си сложат нещо удобно, отколкото нещо атрактивно, но създаващо им дискомфорт. Това се случва най-често при жените, които имат сериозна връзка и не се притесняват да заложат на удобството пред сексапила. 

Хубаво е обаче да избягвате дрехите, които е възможно да убият всякакво желание за секс у партньора. Обличайте поне от време на време секси нощнички и бельо, за да зарадвате половинката си. Мъжете определено ценят тези гледки.

Виж още: Какво мъжете наистина искат от жената до себе си

Никога не поемат инициативата

Както вече споменахме, жените са склонни да чакат мъжът да поеме нещата в свои ръце, когато стане въпрос за секс. Не, че не им се прави, ама просто са свикнали половинката им да си поиска и да ги предразположи. Препоръчително е да се отучите от този навик, ако не искате сексуалният ви живот да съсипе връзката ви. 

На никого не му е приятно само да си иска. Всеки има нужда да се почувства желан. Затова, момичета, проявявайте желание за секс от време на време.

Виж още: Отказите на една жена да прави секс

Източник: Tribali.info