Американското списание "Нюзуик" посвети обширен материал по темата

Американското списание "Нюзуик" публикува подробен график на обичайния дневен режим на руския президент Владимир Путин, цитиран от "Мениджър". Графикът е изграден въз основа на множество интервюта с министри, областни управители, лични асистенти, чиновници и други граждани на Руската Федерация, като имената на далите информация ще останат в тайна.

Материалът е доста дълъг и обхваща много информация за руския президент. Все пак може да се обобщи някакъв график.

Путин става сравнително късно и денят му започва със закуска, направена от био продукти, набавени от ферми на руския патриарх Кирил.

Денят му продължава с тренировка в спортната зала, където междувременно се информира и за основните събития от страната и света.

Виж още: ЕС със санкции срещу Русия

След като калява тялото си със спортни занимания, Путин се отдава и на тренировка за мозъка - четене на книги, като любими са му историческите. Едва след това руският президент започва работата с министерствата и другите ведомства.

Според автора руският президент не обича да ходи в Кремъл, а предпочита да работи в резиденцията си в Ново Огарево. Източниците разкриват още, че Путин не се усмихва и не обича да ползва интернет.

Виж още: Най-влиятелните личност според "Тайм"

Материалът на "Нюзуик" е плод на 3 години събиране на интервюта и информация по темата, като накрая авторът Бен Джуда ще издаде специална книга, посветена на руския президент.