Пред топфотографа Марио Тестино супермоделката позира почти без дрехи за майския брой на британското мъжко списание GQ - и говори за Орландо Блум, недостатъчния секс след развода и евентуалната си бисексуалност

1. Когато наоколо кръжат купища красиви жени, няма начин да не ги оцениш по достойнство - дори ако си от техния пол.

Никога не казвай никога, заявява Миранда Кър пред британското GQ и пояснява: "Ценя и мъжете, и жените. Харесвам женското тяло и му се възхищавам. Обичам да рисувам жени, особено в гръб. Определено в спалнята се нуждая от мъж - красива, силна гръд, на която да полегна. Все пак обаче бих искала и да проуча нови територии."

Примерът вече е налице с Кара Делевин, която неотдавна афишира връзката си с актрисата Мишел Родригес.

Виж още: Миранда е най-секси на планетата

2. Какво гледат жените у един мъж (освен портфейла)? За Миранда най-привлекателната част от мъжкото тяло са: "Ръцете и ходилата. Може би имам фетиш?"

3. Сексът на необичайни места не изисква непременно партньор. Миранда признава, че е получавала не един оргазъм по време на самолетен полет: "Сама. И с друг човек."

4. Сексът поддържа тялото във форма - и няма нищо лошо да поискаш обратна връзка от партньора си. Винаги настоявам да узная отзивите за представянето ми, обяснява Кър. Защо?

"Иска ми се да ставам все по-добра във всяко отношение. Колкото повече остарявам, толкова по-уверено настоявам за нещата, които харесвам. Сега например установявам, че след като започнах да правя секс по-рядко, тялото ми не е така стегнато. Колкото повече секс правя, толкова по-добре оформени са ръцете и коремчето", добавя тя.

Виж още: В гардероба на Миранда Кър

5. Орландо Блум вече има заместник - но за повторен брак е рано да се говори. Миранда разкрива единствено, че:

"Излизам с някого. Харесва ми. За предпочитане е децата да имат щастливи вместо нещастни родители. Сега му е времето да проучвам нови неща и да се забавлявам. Не бързам да се влюбя... Получавала съм наистина шантави, нелепи предложения, каквито няма шанс да видите дори на кино. Но не ходя на срещи с непознати и никога не търся в "Гугъл" подробности за мъжа, с когото ми предстои да се запозная."

Виж още: Новият мъж на Миранда е милиардер

ПП: В австралийските медии се говори, че магнатът Джеймс Пакър има сериозна конкуренция в лицето на десетина други милиардери, които ухажват свободната супермоделка.

6. Парашутът на Орландо се отварял бавно - според признанията на Миранда тя го накарала да чака половин година, докато го целуне за първи път. Между двама ни винаги е имало страхотна химия, добавя бившата му съпруга и е категорична, че не си пада по еднократните връзки.

Фотогалерия: Орландо Блум снима жена си

7. Броят на британското GQ с новата й гола фотосесия, заснета от Марио Тестино, е вече в продажба. Корицата изглежда благоприлична, но с разгъването й красавицата лъсва в цялата си прелест, само по чорапи. Според злите езици появата й в мъжкото списание е просто пиар, който цели да докаже, че нейната актуалност не е спаднала, макар вече да не е сред ангелите на "Викторияс сикрет". 

Фотогалерия: Миранда е най-сексапилната булка