Бекъм е познат като един от най-добрите английски футболисти, но различните рекламни кампании му носят славата на един от световните секссимволи.

Въпреки че е играл за някои от най-добрите футболни отбори, Бекс все още се притеснява как ще го възприеме обществото. Кариерата на 37-годишния футболист приближава бавно своя край, но Дейвид не смята да се оттегля, поне не засега.

"Искам да бъда запомнен като усилено работещ футболист. Искам да бъда запомнен наистина най-вече като успешен и добър футболист, заради това, което съм направил за толкова много години. А кой знае и след това?", споделя Бекъм пред сп. Esquire, чиято корица краси.

За работата си като модел, той споделя: "С годините ми е все по-лесно да свалям дрехи за различни кампании, но когато видях билборда си по бельо в Ню Йорк, не бях очарован. Минавайки оттам един човек ме погледна и каза: "Господи! Това са твоите срамотии там, нали? Почувствах се гадно."

Бекъм разказва и за приятелството си с британските принцове, пише blife.bg.

"Имаме нормални отношения. Много лесно се общува с тях. Те обожават спорта."

Половинката на Виктория разказва още: "Аз съм това, което виждате и това няма да се промени. Да, не се разхождам по бельо всеки ден, но съм истински."