Къде е най-добре да планирате ваканцията си

Жегите настъпват, а ние вече си мислим къде е най-удачно да емигрираме. И докато с компанията обсъждаме възможни дестинации, се появяват и различните мнения. Всеки иска определен тип почивка. Една от възможните причини се крие във факта, че всяка зодия има специфичните си желания. Тук можете да видите каква почивка да търсите според зодията си:

Овен
Овенът е дейна натура и обича около него да се случват неща. Жаждата му за адреналин е голяма, така че за него са подходящи различните преходи в планината, места за скокове с бънджи, рафтинг и въобще всяко нещо, което ще донесе силни емоции.

Телец
Телците си падат по хедонизма. Те наистина могат да се насладят на красивите моменти в живота и с удоволствие биха попаднали на винена дегустация, на кулинарна обиколка из европейските столици или в някой малък курорт, който обаче предлага всевъзможни начини за глезене на тялото.

Близнаци
Близнакът не може да седи на едно място. На него му дай дълги екскурзии и круизи, на които ще срещне много хора и ще научи нови неща. Все пак най-подходящи са големите градове, които са притегателен център за хора от цял свят. Там представителят на тази зодия ще намери най-много от това, което търси - нови истории, които да разказва.

Рак
Раците са чувствителна зодия, която оценява истински романтичните моменти. За тях е подходящ тих морски курорт, където да могат да се насладят на компанията на любимото същество. Морето има свое собствено местенце в душите на Раците и винаги ги влече натам. Факт е обаче, че целия шум на големите курорти ги отблъсква.

Лъв
Дай на Лъва блясък. Модерни и луксозни курорти, добра компания и скъп алкохол. Това е начинът да зарадвате един лъв. Всичко трябва да е като от списание и всичко трябва да изглежда (поне външно) по великолепен начин. Коли, жени/мъже, красиви дрехи и скъп алкохол (отново). Няма по-добра рецепта за ваканцията на един Лъв. 

Дева
Девите не обичат да пилеят времето си, така че за тях добрата почивка е съчетана с нещо друго. Дали ще е обиколка по музеи или някакъв курс за овладяване на дадено изкуство, важното е да спомага за израстването по някакъв начин. Убедете ги, че с пътуването, което планирате, ще научат нещо ново, и ще ги спечелите за каузата. И все пак (ако въобще ви остави да планирате) Девата ще очаква всичко да е изпипано до последния детайл. Иначе очаквайте криви погледи и цупене през половината от ваканцията.

Виж още: Какво може да изкара от нерви всяка зодия

Везни
Везните са хора на мира и разбирателството. Те са готови да жертват своите собствени желания само за да угодят на другите и да не се стига до спорове. Все пак ако от тях се очаква да изберат дестинацията, те биха се затруднили много (освен ако нямат някое съкровено желание). За тях е най-важно да има голяма компания и прекарването да е весело. Мястото не е от такова значение.

Скорпион
Скорпионите имат особена връзка с духовното и ги влече към места, които са енергийно наситени. Ако от тях зависи, те ще бродят из планини и ще се отдават на изучаване и съзерцаване. Когато пътуват, те търсят дестинации, които показват интересни страни и култури. Другият вариант са местата, които сами по себе си означават страст. Скорпионите са сластолюбиви създания и могат да оценят греховните места по начин, по които останалите хора дори не могат да си представят.

Виж още: Най-енергийните места на света

Стрелец
Стрелецът е приключенец. Той с удоволствие би се впуснал в някое състезание от сорта на "Сървайвър", а всяко лудо предложение ще му звучи забавно и интересно. Дестинацията не е чак толкова важна, колкото самото усещане. Стрелецът би оценил еднакво и сафари, и пътуване през половин Европа на стоп. Всичко е добро, стига да има приключение.

Козирог
Козирозите са стабилни устои на обществото, за които обикновена семейна почивка на Китен и Царево на бунгала би била напълно достатъчна. Тъй като бунгалата вече не са чак толкова често срещано явление, малките семейни хотели също могат да свършат работа. За Козирозите семейството е важно и биха предпочели да прекарат почивката си, заобиколени от близките роднини, Може да е обикновен излет в гората, но да включва мама, татко и деца.

Водолей
Водолеят е саможив и постоянно търси нови неща, които да възприеме и разбере. Той идеално се приспособява към всякакви компании и дестинации, но винаги ще търси природата и/или непознатото. Идеални места за него са тези, които крият някаква загадка или около които се вихри мистерия. Намерете му нещо подобно и той ще бъде щастлив.

Виж още: Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Риби
Рибите са романтични създания, склонни да търсят красивото. Те ще се впечатлят от усещането за самото място, където са попаднали. Затова и за тях са подходящи красивите градове и курорти. Те биха оценили залеза над Босфора в Истанбул, разходка с гондола във Венеция, усещането за древност в Рим или величествения изглед над цял Париж, погледнат от Айфеловата кула.