Изследване показва, че за жените перфектният мъж пие бира, но е чувствителен и стилен, яде месо, кара "Ауди" и се обажда на майка си два пъти седмично.

Резултатите са констатирани след препитване измежду 2000 жени. Според повечето представителки на нежния пол, перфектният представител на силния пол пие бира, а не вино или твърд алкохол, но пък яде месо и не се увлича по вегетарианство. Определено не е пушач. На ръст е малко над 1,80 м, с къса тъмна коса, кафяви очи и със стил на обличане. Освен това е добре обръснат, а гърдите му не са космати. Разбира се, той има диплома за завършено образование и прилична работа. 15% от жените са още по-взискателни и не се задоволяват с по-малко от магистърска или докторска степен.

70% от представителките на нежния пол си признават, че идеалният мъж би трябвало да изкарва повече пари от тях. Дамите не харесват твърде сериозни мъже - 43% предпочитат симпатяга, който умее да се шегува и да ги разсмива, а не да ги въвлича в задълбочени разговори. 86 на сто от дамите държат на мъж, който е чувствителен, но цели 64% искат от него да казва "Обичам те", само когато наистина го чувства, пише novinite.bg

Сред останалите препоръчителни изисквания към кандидата за перфектен мъж са: мускулесто тяло, тен, да се приготвя за 17 минути, да носи елегантни дънки с риза и пуловер с V-образно деколте, да иска семейство, да обича да пазарува, да обича да гледа футбол, да си признава, когато се зазяпва по други жени, да има шофьорска книжка и да сменя спукана гума, да може да плува и да кара колело.

Съгласна ли си с всички?