Подплатени с алкохол или повлияни от емоциите, певците в шоуто по Тв7 разкриха пред камерите интимни факти от своето минало и настояще

Три седмици след началото на съвместното им съжителство в музикалното риалити участниците започват да споделят все по-лични неща със своите колеги.

Кичка Бодурова например сподели, че малко след смъртта на родителите си имала връзка с австриец, от когото забременяла. Тъй като била млада, но вече известна певица, а възлюбеният й - чужденец с капиталистически убеждения, тогавашните соцвласти я принудили да направи аборт в четвъртия месец.

По онова време всички нейни песни и видеоклипове били свалени от радио и тв ефира. Тя с мъка сподели, че след това й било изключително трудно да забременее отново.

Чрез участието си в предаването тя получи и шанс да се сдобри със стария си приятел Георги Христов, който е член на журито в "Музикална академия". Години наред двамата били скарани, като всеки от тях поотделно споделял, че иска да изглади нещата - но никой не правел първата крачка.

На концерта във вторник, когато пя като номинирана, Кичка прегърна своя колега и двамата си простиха

В компанията на Сантра и Георги шоколадовата Прея, спасена тази седмица от журито въпреки номинацията от публиката, сподели причината за смъртта на дядо си. Тя разказа как за много кратък период от време нейното семейство заклало и изяло осем прасета. Дядо й, който тогава бил в отлично здраве, напълнял с цели 30 кг и сърцето му се разболяло, което довело до трагичен край години по-късно.

Сантра призна съвсем чистосърдечно, че от година и половина ходи на психотерапия. Певицата не смята това за нещо странно, напротив - преценила, че този метод й помага да преодолее определени неща в живота си и не е задължително да си психично болен, за да посещаваш психотерапевт.

Освен това тя най-после проговори за личния си живот и след като Стенли повдигна въпроса, обясни, че от четири години насам си има приятел, с когото дори живеят заедно.

Самият Стенли пък сподели с типичния си меланхоличен тон проблем от своето детство. Като следствие от тежко заекване той бил изпратен на няколкомесечен лагер за деца с проблеми. През този период, като част от лечението, му било позволено да се среща само с майка си, и то в напълно тъмна стая. За известно време проблемът му се засилил дотолкова, че той почти не говорел.

Не всички звездни откровения обаче бяха в минорно настроение. Мария Драгнева разказа на Нел как се е запознала с настоящата си половинка Венци от "Ъпсурт".

Двамата се познавали отдавна покрай участията на Мария с балет "Супернова”, но отношенията им престанали да са изцяло професионални след един кастинг, за който тя подранила, а Венци грижливо й направил кафе. По това време красавицата била обвързана...

Дичо на свой ред за пореден път призна, че скоро мисли да се ожени за приятелката си Карина и да си имат деца. И на двамата ни е време, категоричен бе той и така сложи край на въпросите, който Кичка му задаваше по темата. 

Поне три деца му предрече и Петя Буюклиева, която вече не е в Академията. Най-емоционалната участничка в шоуто бе елиминирана от зрителите тази седмица, като в музикалния двубой срещу Кичка получи едва 16% от гласовете.

Прея (в средата), която имаше най-малко гласове от петъчния концерт, беше номинирала за свой съперник на елиминациите Петя Буюклиева, а Кичка Бодурова се присъедини към тях по волята на журито

Въпреки притесненията си при първите номинации, когато заради стреса беше свалила 3 кг от теглото си, този път гласовитата Петя прие отпадането с усмивка, като пожела наградата от 100 000 лева да отиде при някой от младите таланти и да стане трамплин за неговата кариера. 

В "Музикална академия" тя имаше привилегията да се среща два пъти седмично с мъжа си Тони, с когото се запознали в Консерваторията като студенти и са неразделни оттогава насам, вече 30 години. Изключително внимателен към нея в личен и професионален план, той дори се грижи за бурната й прическа в дните, когато тя не е на фризьор.

Нейният съпруг е любовта на живота й и тя признава, че не може да живее без него - дори единственият им син носи неговото име. На втората седмица в шоуто обаче нервите на Петя и тя посегна да запуши устата на половинката си след призива му да спре да плаче и да се притеснява, за да не тревожи възрастните им родители...