Виж няколко факта, които ще разширят сексуалните ти хоризонти.

Без свян

Отдали сте се на бясно натискане и нещата малко по малко си отиват към секс. Ти, обаче вместо да се отдадеш на животинското в себе си, постоянно мислиш за паласките си, пропуснатите участъци при обезкосмяването и поотпусналото се дупе. Голяма грешка! По време на секс мъжете са толкова превъзбудени, че не са способни да мислят дори за очевидните недостатъци. Ако успееш да се абстрахираш от натрапчивите мисли, актът ще се превърне в двойно удоволствие и за теб. 

Сексът в легло се подценява

На секса в легло се гледа като на абсолютно клише. Смята се за изключително престижно да го правиш в колата, в тоалетната на самолета, на плажа, на обществени места. Колкото и да са възбуждащи забранените неща, те си имат и отрицателните страни. Чистите завивки, домашният уют и пълната необезпокояваност от своя страна, дават воля и пространство на въображението, а това хич не е за подценяване. Затова слагай сатенените чаршафи и се огледай за потенциална "жертва" на сексуалния си глад. Схрускай някое секси парче в любовното ложе и повече няма и да се сетиш за задната седалка на стария "Опел".

Колкото повече, толкова повече 

Мъдростта на Mечо Пух е универсална и всеобхватна. Култовата реплика важи с пълна сила за секса. Ако в периодите на необвързаност се радваме на интимни ласки веднъж-дваж в месеца, то когато имаме връзка, тази бройка ни е достатъчна, но само за ден. Апетитът идва с яденето - поредното потвърдено клише, особено що се отнася до секса. 

Без излишни мисли

Ако постоянно мислиш дали и кога ще свършиш, това просто няма да се случи. Спри да се тревожиш, че оргазмът ти закъснява, защото такова понятие не съществува. Не мисли, а чувствай и вълната на удоволствието ще те залее. Ако това не стане, проблемът не е в теб, едва ли е и в партньора ти. Просто повторете упражнението и всичко ще си дойде на мястото. 

Мастурбирай

Това е не просто препоръчително, а абсолютно задължително! Когато си сама, когато имаш връзка, по време на секс и въобще, когато ти се прииска. Това е изключително добър начин да освободиш напрежението или да ускориш оргазма. Освен това, кога за последен път си се разочаровала от себе си?! 

Не се срамувай от "нея" 

Вагините са толкова различни, колкото и лицата на притежателките им. Какъвто и "модел" да ти се е паднал, гордей се, уважавай я и я показвай с гордост на заслужилите. Не се срамувай от това, което ти е отредила природата, защото колкото по-уверена се чувстваш в тялото си, толкова по-голям сексапил ще излъчваш. 

Играта на играчките 

Да, колкото и да е хубав сексът, рано или късно ще ти се прииска малко разнообразие. Ако не си склонна да включите още един човек в любовната игра, винаги можеш да си купиш пластмасов заместител. Той не предизвиква ревност, не говори, а най-чинно изпълнява "задълженията си".

What's lovе go to do with it 

Възгледите на мъжете и жените за любовта и секса никога не са съвпадали съвсем. Хубавият секс може да накара един мъж да се привърже и изпита чувства към половинката си. При жените обаче процесът протича наобратно - първо трябва да дойдат емоциите и чак тогава идва ред на плътските наслади... или поне в общия случай. Колкото и да обвиняваме мъжете, че мислят само с половия си орган, не можем и не бива да отричаме, че понякога те го използват и за да засвидетелстват най-съкровените си емоции. Изненада, нали?! 

Тоалетна след секс

След изтощителен тур под юргана, обикновено ни се иска просто да се отпуснем и в идеалния случай - да заспим. Оказва се обаче, че преди това да се случи, трябва задължително да минем през тоалетната по малка нужда. В противен случай рискуваме инфекция на пикочопровода. Учудващо, но факт... и то научен! 

Езикът 

Една от големите забуди, която прихващаме от порно филмите е, че успехът в оралната любов се крие в смукателните способности на жената. Един вид, колкото по силно и по-надълбоко го засмучеш, толкова по-добре. Да, ама не! Оказва се, че повечето мъже далеч не са фенове на "свирките" в порно стил. Напротив, те предпочитат нежни, масажни движения с език. 

Сънят е неизбежен 

Без задължителното, от женска гледна точка, гушкане, сякаш не са си свършили "работата" докрай. Жените се чувстват обидени и дори малко употребени, доколкото има такова понятие. Науката обаче намери начин да оправдае поспаланковците. Еякулацията предизвиква голямо мускулно напрежение, а когато то отмине, се освобождава огромно количество от хормоните, които отговарят за съня, твърдят учените. Оказва се, че в този момент мъжете не могат да надвият умората и просто трябва да и се отдадат. 

С времето става по-хубаво 

Сексът става по-хубав с годините, с практиката или с времето, прекарано с партньора... Прост и много важен факт, споделя g.life.bg