"Кастинг" е това, което ще гледаме следващия понеделник по БНТ1.

Боряна Пунчева и Мариан Вълев, Димитър Коцев – Шошо и Снежина Петрова ще са асистенти на младите таланти в риалити проекта на БНТ „Кастинг”.

Повече от 5 000 души в пет града в страната се състезаваха за шанса да влязат в следващия сериал на Националната медия. На 6 февруари в ефира на БНТ1 ще видим емоциите, които предизвикаха кастингите в страната, ще разберам кои са всички фази, през които ще преминат участниците, ще се срещнам с истинските звезди на българското кино, спечелили кастинги за български и чужди продукции и ще имаме шанс да надникем зад кулисите на шоуто. 

На 6 февруари ще стане ясно още кои са хората в звездното жури, които с избора си ще променят живота на един от избраните. Как ще гласуваме ние зрителите и журито и кое ще е решаващо при избора на победителя, който ще спечели голямата награда – роля в новия сериал на БНТ. 

Професионалната подготовка на финалистите е поверена на две двойки асистенти - Боряна Пунчева, режисьор и ръководител на СТФ „Екран”, и любимецът на зрителите от сериала „Под прикритие” - актьорът Мариан Вълев. Режисьорът Димитър Коцев–Шошо и актрисата Снежина Петрова. Това са хората, които имат задачата в рамките на два месеца да подготвят участниците за вълнуващото телевизионно приключение. 

Ще имаме възможност да видим задачите, които предстоят на участниците в риалитито и етапите, които ще преведат телевизионната аудитория през историята на българското кино.