Третият звезден сезон на кулинарното шоу започва с Деси Банова, Лилия Марaвиля, Асен Агов, Люси Иларионов и Киро Скалата, екзотичен курбан, жива патица и филмова премиера

Първите петима участници излизат на кулинарната сцена този понеделник, 10 юни, всяка делнична вечер от 20 ч. по Нова тв. През новия сезон всяка от звездите ще получава мисия - кутия с три задължителни продукта, изпратени лично от шеф Иван Манчев.

Освен че ще се борят за седмичната победа, участниците ще могат да оценяват и собственото си представяне. Същата отговорна задача очаква и самия Манчев - той не само ще готви и ще раздава мисии, но ще поставя и оценки. 

Първият домакин в новия сезон е бившият депутат Асен Агов. Той получава спанак, мащерка и ягоди, а по време на неговата вечеря ще разберем как Бил Клинтън е загубил ума и дума от красотата на Надежда Михайлова.

Във вторник главен герой в "Черешката..." е режисьорът и доскорошен участник в "Дансинг старс" Люси Иларионов, който приготвя специален десерт - "Жадната монахиня" (известен още и като "Ненаситната калугерка"). 

Гостите му ще станат свидетели на спектакъл по синхронно плуване, а Киро Скалата започва да брои всяка калория. Дали това обаче няма да изнерви домакина?

На масата се говори за Достоевски и Чехов, а Люси признава как хонорар от 20 лева е причината, заради която се е отказал от театъра.

В сряда в "Черешката на тортата" необичаен курбан дава Деси Банова... с продукти като пъстърва, аспержи и портокал. Причината е, че на същия ден преди години я блъска кола и едва спасяват живота й. 

Тв синоптичката предизвиква всички гости да дадат своята прогноза за времето и Асен прави политически прочит, Киро - забавен, а Люси запява "Камъните падат".



Лилия Маравиля пуска тв камерите в своята кухня в четвъртък със задължителните лапад, див лук и ананас.

Екзотичните плодове вървят с екзотични теми за разговор - какви са на вкус целувките със секссимволите на българското кино, ревнува ли я нейният съпруг и коя е най-страстната целувка.

За финал актрисата от сериала "Под прикритие" води гостите си на премиерата на своя най-нов филм - "Слънчево".

Последен домакин през първата седмица е Киро Скалата, който получава от шеф Манчев патешко, босилек и ябълки.

Киро връща патешкото, но го заменя с... жива патица, която има особено важна роля. Тя бива кръстена Мими и се разхожда около домакина, докато той готви.

Менюто ще бъде богато на протеини, мускули и емоции - Люси не само ще остане гладен, но дори ще му се прииска да набие сомелиера, който ще представи общо седем вина. 

Киро Скалата поднася бутилка вино на домакинята в четвъртък, 13 юни - Лилия Маравиля