Компютърни специалисти споделят, че публикуването на подобни снимки може да бъде изключително опасно. Интимните снимки, предназначени за приятелите в нета, могат да бъдат копирани и поставени в порнографски или други подобни сайтове

Нова ужасяваща мода бързо се разпространява сред учениците, алармираха шокирани майки от Горна Оряховица. Невръстни тийнейджъри снимат половите си органи с джиесема си и след това качват снимките в интернет. 

Целта била интимните снимки да получават колкото може повече харесвания от приятели и непознати. Оказва се, че по-големи привърженици на интимното селфи били момичетата,

които без никакъв срам и неудобство излагали на показ "най-милото" си

информира "Монитор".

При това някои позирали и с направена интимна прическа или закачлива татуировка. Сред най-честите татуси под пъпа били мишлета, пеперуди и сърца. Една от девойките избила рибата, като се появила по евино облекло, старателно избръсната и с изрисувана бомба с горящ и пръскащ искри фитил.

Майка на шестокласничка от Горна Оряховица признава, че щяла да припадне

когато видяла в профила на дъщеря си в една от социалните мрежи снимка на момиче със замазано лице, чисто голо и в неприлична поза пред камерата. Дъщерята успокоила майка си, че това не е тя, а нейна съученичка.

Аз не съм се снимала, обаче другите от класа масово го правят, споделило детето. В повечето случаи момичетата скривали лицата си на снимките, но след това сами се хвалели на приятелите и съучениците си с "интимната фотосесия". 

Не оставали по-назад и момчетата

Момче на 16-17 години, изпратено да учи в престижно пловдивско училище, качило в един от "розовите" сайтове видео, което бързо се превърнало в тотален хит сред потребителите. На видеото момчето и негов връстник чисто голи лежали в поза 69 върху диван срещу камерата и взаимно си правели орална любов. 

След като новината за горещия фотос стигнала до училището, в което младежът учел, той бил изключен и изпратен обратно в Горна Оряховица при мама и тате. 

В друго видео, качено също в нета, пък пъпчив тийнейджър, ухилен до уши, със свалени дънки, яростно мастурбирал пред камерата вероятно на компютъра или мобилния си телефон.

Родителите на тийнейджърите са в потрес от тази нова мода сред децата им

"Това е ужасно. Няма ли кой в тези сайтове да следи да не се пускат подобни снимки и видеа. Това си е чиста проба детска порнография. Идеалната примамка за педофили, сексманиаци и всякакви други психопати, които биха могли чрез снимките в чата да се запознаят с малолетните и да им направят нещо лошо", възмущава се една от майките. 

Източник: "Монитор"