Ти си млад, отворен към нови вкусове и предизвикателства, търсиш свежестта в продукта – "Ариана" има перфектното предложение за теб! "Ариана Радлер Грейпфрут"!

След "Ариана Радлер Лимон", сега марката добавя грейпфрут, за да предложи на българския потребител едно приятно съчетание на два плодови вкуса със светла бира. 

"Ариана Радлер Грейпфрут" е перфектната лятна напитка, която носи двойна свежест. Тя е идеална за плажа, морето или басейна, върви и с приятели вкъщи или на среща след работа. 

"Ариана Радлер Грейпфрут" е микс от 40% бира "Ариана" и 60% сок от лимон и грейпфрут. Международни проучвания показват, че вкусът на грейпфрут е вторият най-предпочитан след лимона в Европа. Новият бирен микс е с ниско алкохолно съдържание от 1,8%, произведен от естествени съставки и без добавени консерванти. Представлява перфектна комбинация за летните горещини – утолява жаждата, оставя дълготрайно усещане за свежест и лекота.

Доказателство за успеха на "Ариана Радлер" е полученият златен медал от Monde Selection през месец май тази година.

В световен мащаб напитката радлер има богата история. Тя започва в малко градче в Германия, областта Бавария, през 20-те години на миналия век. Днес тя е популярна в Европа и по света като микс от бира и лимонов сок, но често се предлага и в други комбинации – с грейпфрут, портокал, круша, дори натурални билки. У нас продуктът бележи развитие в новата категория за бирените миксове на пазара.

Ариана Радлер Грейпфрут може да бъде открита в търговската мрежа още тази седмица в 3 опаковки - стъклена бутилка от 0,5 л, кен 0,5 л и PET бутилка от 1 л.