Дали младият Джейк Харпър ще последва съдбата на чичо си Чарли, след като нарече сериала "мръсотия"?

Във видеозапис за Християнската църква на предтечите, качен в YouTube, Ангъс Т. Джоунс, който буквално порасна пред очите ни, призовава да не се гледа "Двама мъже и половина".

"Моля ви, спрете да го гледате. Престанете да пълните главите си с мръсотия", казва тийнейджърът.

Той се озовал в църквата, търсейки начин да запълни празнотите в духовните си нужди - и сега споделя, че участието в сериала е несъвместимо с вярата му и написаното в Библията. Доскорошното хлапе прави коментари и за вредното влияние на телевизията върху умовете на хората.  

Няма как да имате страх от Бога и да сте в подобно предаване по телевизията, казва Ангъс, който от 10-годишен е изложен директно на пикантния хумор и още по-пикантните ситуации в сериала. Понастоящем той изкарва по 350 000 долара на епизод.

Виж още: Най-печелившите актьори от сериалите

По-миналата година Чарли Шийн бе натирен от актьорския състав след неадекватни прояви, употреба на наркотици и публични критики към продуцента Чък Лори.

Героят му Чарли Харпър бе убит, а в главната роля - и в къщата на плажа в Малибу, където се развива по-голямата част от действието, - се настани Аштън Къчър.

През настоящия, 10-и сезон Джейк Харпър (Джоунс) е по-рядко на екран, тъй като е завършил училище и служи в армията като готвач. Когато се прибира в отпуск, той се запознава с блондинка на неговата възраст (Майли Сайръс) и двамата веднага стават гаджета.

Домакинът им Уолдън Шмит (Къчър) също харесва девойката, която е дъщеря на негов приятел, но тя не си пада по по-възрастни мъже.

"Двама мъже и половина" понастоящем е третият по популярност комедиен сериал в САЩ след "Теория на Големия взрив" и "Модерно семейство".

На наградите "Еми" през септември Джон Крайър, който години наред бе в сянката на Чарли Шийн, бе отличен като комедиен актьор в главна роля като бащата на Джейк - разведения кинезитерапевт Алън Харпър.

Виж още: Джейк от "Двама мъже и половина" се извини