Сърбинът, който се ожени за Йелена Ристич преди няколко месеца, е идеалният човек, който може да помага в това отношение на Димитров

Сетовният номер 1 в тениса Новак Джокович се оказа любовният гуру на българската звезда Григор Димитров. Сърбинът изглежда наставлява хасковлията относно личните му взаимоотношения с Мария Шарапова, информира сайтът The Asian Age.

Според източници на изданието, Новак Джокович дава съвети за връзката на Гришо с хубавата Маша, но какви са препоръките на по-опитния състезател, така и не се споменава в материала.

В последно време се появиха много слухове, че Григор и Мария са се разделили, но в последствие от щаба на българския тенисист отрекоха информацията.

През годините в медиите често се прокрадваха и съобщения, че Джокович и Шарапова имат връзка, но тези неоснователни слухове приключиха, след като световният номер 1 се ожени за своята дългогодишна приятелка Йелена Ристич.

През изминалата седмица Григор Димитров и Ноле проведоха съвместна тренировка в Монте Карло. Това не бе първото им занимание, тъй като двамата се познават добре.