На новогодишната й трапеза сядат водещата на "Искрено и лично" Миглена Ангелова, попфолк звездата от "Къртицата" Емануела, Елза Парини и "брадърът" Панайот Кючуков - Пацо, който провъзгласява Парис Хилтън за грозотия

С четиримата си събеседници Николета Лозанова обсъжда светския живот, псевдознаменитостите и някои звезди отвъд Океана в последното за тази година издание на предаването си "Поверително от N.L." тази събота, 28 декември, от 22,30 ч. по Тв7.

Още в началото на вечерта между Пацо и Елза Парини започват да прехвърчат интимни искри. Стига се дотам палавата блондинка да предложи брак на заклетия ерген и да го провокира с еротични подмятания. 

Елза Парини и Панайот в ролята на светски наблюдатели

Когато водещата подхвърля, че една от жените на масата е бременна и подканя Емануела да си признае, а компанията около масата се впуска в блянове за деца и семейство.

Панайот, на свой ред, признава, че би искал да си има жена, която да се грижи за него, да го обича и най-вече да отмени майка му в домакинската работа. Размечталият се тв герой от Гълъбово предлага да се ожени за някоя от дъщерите на Миглена Ангелова, но г-жа "Искрено и лично" е категорична: "Само през трупа ми!".

Видният участник в "Биг брадър-3" и първия All Stars сезон на шоуто получи тази година и собствено риалити по Нова телевизия - "Укротяване на опърничавия". През февруари лично Венета Райкова и екипът на предаването й "Горещо" се ангажираха да му намерят подходяща булка с кастинг. Явно обаче сърцето на Пацо отново е свободно...

Сред най-обсъжданите от Николета Лозанова и компанията й техни "холивудски колеги" са Парис Хилтън и Денис Родман, посетили България тази година като гост-звезди съответно във "ВИП брадър" и "Къртицата". Панайот се изказва компетентно и за Парис Хилтън: "Много е грозна, кокалеста и няма нищо хубаво в нея... Вие двете сте много по-красиви", обръща се той към Николета и Емануела.

Може би Пацо завижда на футболиста Стойко Сакалиев, че бе избран да посрещне Парис Хилтън в Къщата на "ВИП брадър 2013"?

Скандалната Елза Парини, видимо отегчена от разнежването, хвърля собствена бомба: "Била съм с известни мъже и футболисти. Никой не иска да се знае, че е бил с травестит." Откровенията карат Николета да полюбопитства къде точно Елза се среща с тези мъже, като обещава да не праща папараците си там.

Пред останалите участници в светската седянка Емануела си припомня преживяванията в "Къртицата", където се чудила как да се скрие от американеца, който я преследвал през целия си престой у нас. След като вдигна сватба в шоуто, сега тя признава, че се развежда и минава в клуб "Бивша съпруга", но бърза да сподели с другите на масата желанието да има бебе.

Виж още: Емануела в любовна драма

Колоритната компания не пропуска да обсъди и колежките й от попфолка. Петимата открояват Ивана и Глория като най-земни - на фона на псевдознаменитостите, които само се бутали по партита и се чудели как да попаднат под светлините на прожекторите.

Миглена Ангелова до Емануела на трапезата на Николета