След две седмици като участник в "Къртицата" плеймейтката напусна шоуто, но само три дни по-късно се завръща като водеща на всекидневните епизоди

Николета Лозанова дебютира в новата си роля още този петък, като ще се изявява на малкия екран четири пъти седмично - в понеделник, сряда, петък и събота.

"Николета има изключителен потенциал за тв водеща, защото камерата я обича, тя се чувства комфортно в студиото и съм убеден, че я очаква суперуспешна тв кариера. Щастливи сме да обявим, че тя ни се довери, и

реализацията й като телевизионно лице започва

именно в "Къртицата", коментира продуцентът и водещ на преките предавания Иван Христов.

Плеймейтката, която репетира всекидневно за новата си изява, на свой ред заявява: "Благодарна съм на Тв7 и Иван и Андрей, че ми дават шанс да реализирам мечтата си да стана телевизионна водеща. Смятам, че "Къртицата" е най-доброто риалити шоу, правено в България до момента, и много се радвам, че ще бъда негова водеща. Мотивирана съм да дам всичко от себе си - нещо, което доказах и по време на участието си в предаването."

Виж още: "Мило дневниче..." - първата седмица в "Къртицата"

Тя напусна във вторник вечерта, след като се включи в изпитанието "Камъните падат". Сега обаче Заселниците и животът в Базата вече й липсвали, затова се радвала, че ще може да бъде близо до тях, макар и по различен начин.

В първата седмица от "Къртицата" Николета получи възможност да си разменя ласки пред камерите със своя съпруг Валери Божинов

Още преди старта на новото риалити от Тв7 разкриха, че са поели дългосрочен ангажимент към Николета.

По подобен начин, като водеща на т.нар. "дейли епизоди", във "ВИП брадър-4" се изяви Алекс Сърчаджиева, която сега е конферансие в "Дансинг старс-3".

Междувременно друга носителка на титлата "Мис Плеймейт" - Златка Димитрова, също започва кариера като тв водеща. Гости в първия брой на "Какво искат жените" (от 12 ч. по Нова тв тази събота, 13 април) са Цветелин Кънчев, Димитър Ковачев-Фънки и Цецо Елвиса.

Джуджи и Златка в кухнята на първото си обедно предаване