Това се разбра в първото предаване на звездата "Поверително от N.L.", в което тя разказа пред Ирина Тенчева истината за проблемите във връзката си.

"Истината е, че самата аз не знам какво се случва. Не съм длъжна да се обяснявам, но казвам това, което вълнува цяла България. Любовта ни не е такава, каквато беше преди три години", сподели плеймейтката.

Николета Лозанова разказва, че не е очаквала наистина третата година от връзката й да се окаже критична, но така се получава в действителност. Големият медиен интерес към живота на двойката е сериозна част от проблемите им, според нея. 

Николета в прозрачен топ за "Поверително от N.L."

Двамата не живеят заедно от няколко месеца. Тя обаче не разказа, какво е довело до срива в отношенията им. Николета не коментира слуховете за изневерите на двамата, отрече Валери да я е изгонил от апартамента им, както и да е взел колата й, но прибави, че ако се стигне до там, тя не е от типа жени, които ще се карат за материали неща, защото може и сама да изкарва парите си. 

Изненада бе неочакваната поява на Валери Божинов в края на предаването, който бе дошъл да изведе малката Никол. Въпреки че погледите им почти не се срещнаха, двамата държаха да покажат, че не са в лоши отношения и Ни Ло дори покани съпруга си като гост в предаването й. 

Красавицата разкри, че в отглеждането на малката изключително много й помагат майка й и сестра й. 

В уикенд блока на Тв7 "Терминал 7" Ирина Тенчева, известна преди с фамилията Сарачинова, води предаванията "Град на ангели" и новото "Ангел парк", в което всяка събота от 14 до 14,30 ч. помага на участниците да намерят своя ангел хранител

Ирина я попита още дали приятелството й с популярни хора като Азис и Ванко 1 е пиар трик, но Ники заяви, че когато е с Азис, не спира да се смее. Двамата често пазарували заедно и дори си разменяли дрехи. 

Въпреки разкритията, които обеща Николета, се оказа, че конкурентното предаване на Венета Райкова "Горещо" е било по-гледаното същата вечер. 

Русата водеща използва новината, за да обяви словесна война на Ни Ло във "Фейсбук". 

Венета пусна клип, под който написа: "По-гледаното предаване!"

Николета Лозанова също отвърна на удара: "Като се има предвид колко съм хулена, един ден легенди ще се носят за мен и моята тв-кариера, но силно се надявам, че има и такива, които са оценили старанието ми и са видяли потенциала ми. Именно заради тях се заричам, че с всяко изминало предаване ще ставам все по-добра и по-добре", зарече се Николета.