Най-успешният български модел зад граница – Джия Лазарова, е на корицата на специалния юнски брой на сп. "Максим".

Супермоделът пристигна специално от Лондон за първата си фотосесия за мъжко списание. А поводът е, че тази година красавицата е на първо място в традиционната класация на изданието "100-те най-секси българки".

Джия, или както е истинското й име - Гинка Лазарова, се радва на голяма популярност като модел в Италия и Великобритания, заради което я смятат за едно от най-реализираните български лица в чужбина, пише missbloom.bg.

Зад снимките на Джия за Maxim стоят фотографът Васил Германов, стилистът Хубен Хубенов, а гримът и прическата са дело на Слав.

От екипа на мъжкото списание разкриха, че отдавна са имали идеята да снимат Джия, но по една или друга причина не се е получавало - основно заради нейните ангажименти в Лондон. "В крайна сметка изчакахме точния момент, за да направим точно тази сесия, която всички искахме, с хората, които искахме", сподели главният редактор на Maxim Христо Запрянов.

"Заради тази сесия й "запазихме" и първото място в 100-те най-секси, което е категорично - от една страна става дума за най-успешния ни модел в чужбина, от друга - сексапилът е не само външен вид, какъвто тя очевидно притежава, но и стил, интелект и характер в разбъркан ред. т.е. съвършената maxim-ска жена. А и е от Благоевград, което винаги е добавена стойност".