Всеки човек лъже, дори да не си признава

Установено е, че човек казва всеки ден десетки лъжи, дори без да се замисли. И тук влизат именно онези дребни неща, които пропускаме да споменем или преиначаваме. Дори, когато твърдим, че сме добре, когато вътрешно ни се плаче, също е лъжа. Няма човек, който да е винаги искрен.

Но двата пола определено имат няколко типични лъжи, които използват много често. Сега ще ти разкажем кои са най-популярните женски лъжи.

Готова съм след 5 минути

Вероятно няма човек, който да вярва на тези думи, произнесени от жена. Дамите обичат да казват, че съвсем скоро са готови, а всъщност да им трябва още половин час. Проблемът идва от там, че те винаги закъсняват, защото се подготвят много време. 

Малко са мъжете, които наистина разбират, че една жена може да се преоблече три пъти преди да излезе, защото не се харесва с нито един тоалет или трие грима си пест пъти, защото не ѝ харесва как се получава.

Заслужаваш нещо повече от мен

Пълни глупости! Нито една жена, която те харесва, няма да ти каже, че заслужаваш друга и че тя не е достойна за теб. Това е просто лъжа, която ти казва, за да те отреже безболезнено. 

Вероятно вижда, че си свестен човек, но просто не те харесва като мъж. Затова иска да разбереш, че тя не те мрази, просто не иска да е с теб. Това е опитът на жените да бъдат любезни и да не нараняват.

Нищо ми няма

Една от най-големите лъжи. Жените имат нужда да им се обръща внимание. Когато гаджето ти каже, че ѝ няма нищо, очаквай, че е много ядосана. Тя просто иска да ѝ обърнеш още внимание и да си признаеш, че си виновен.

Виж още: Дребните лъжи, които жените изричат в леглото

Изпитах оргазъм 

Не всички жени лъжат относно удоволствието в секса, но има доста момичета, които не си признават, че не са изпитали удоволствие от секса. Те се притесняват да признаят, че не стигат до кулминацията и не искат да те накарат да се чувстват зле. Затова са склонни да излъжат, че са изпитали удоволствие.

Ти си ми втори

Някои жени се притесняват от бройката си, защото ще бъдат сметнати за лесни. Те са склонни да лъжат, че ти си им втория партньор в леглото, за да не си помислиш, че си лягат с всеки срещнат.

Не съм ревнива

Една от най-големите лъжи е свързана с ревността. Повечето дами са ревниви, но не смеят да си признаят. Твърдят, че са съвсем толерантни и ти имат доверие, но ако бившата ти звънне, очаквай луд скандал от гаджето си.

Източник: teenproblem.net