На 29 март Парти център "4 км" представя Platform Takeover - платформа за съвременната дъбстеп музика.

Участват четири знакови имена от Балканите и Централна Европа - Ганц (Турция), Камелорг (Гърция), диджей Мад (Унгария) r Балкански (България), които ще пускат в компанията на младия екип от Platform Music Label.

Най-известният сред тях идва и от най-далеч. Роденият в Унгария Питър Саймън - диджей Мад, е в играта още от 2008 г., когато работи с уважавания лейбъл Boka Records. По-нататък е издаван от Black Box, Wheel & Deal и Osiris, като получава и признанието на големите в бранша начело с Caspa. Тази година има номинация за най добър албум в наградите на Dubstepforum, а освен това сложи началото и на свой собствен лейбъл - Roots & Future.

Ганц от Истанбул е глътка свеж въздух в многото разклонения на дъбстепа до момента. Не разчита на изтъркани формули, постоянно представя нов материал, работи с Box Clever, Tribe 12, Innamind, а талантът и уникалният му стил на продуциране му носят второто място в класацията на Dubstepforum за новоизгряващ продуцент през 2013-а.

Известният Иван Шопов - Балкански, е най-успешният български дъбстеп продуцент по света, със стотици издадени парчета в няколко стила, постоянни турнета и колаборации с най-големите от тъмната страна на интелигентната бас музика. През последната година той пусна и първото си парче за музикалния лейбъл Platform - "Aquarius" с Basscatz.

Камелорг от Гърция също може да се похвали с участие в албума Platform 1 с парчето си Detract, по-късно представено в микса Chestplate Vol 3 от ветерана Distance. Съвсем наскоро долетя новината, че негово парче ще бъде издадено от реномирания лейбъл Subway Holland.

Начало: 22 ч.

Билети: eventim.bg - 15 лв. (пропуск за двама) / на място билетите са единични