Българската модна марка откри магазин и в мол Сердика

Поговорихме в задушевна обстановка с представител на модната компания в близост до вече отворените врати на новия им магазин. Това, което ни направи впечатление е вниманието към детайла и изискаността в интериора, пасващи идеално на цялостната концепция и стил на марката.

Името SETA идва от италианската дума за коприна – материал, който неизменно присъства в колекциите на марката и който повече от всичко символизира благородната елегантност и вечната класика. 

SETA by Brillinat са на българския пазар от едва пет години, но успяват да се наложат сред конкурентните марки с иновативнен дизайн.

  

Рокля с широк кожен панел и посребрена брошка, 240 лв.

"Съвременна, Изискана, Смела" това е жената SETA. Тя носи вроден стремеж към естетиката и фин усет за баланс и хармония. Космополит, който се чувства добре навсякъде по света. Независима, интелигентна, щастлива, брилянтна - винаги адекватна на модата, без да е нейна жертва.

Новата колекция есен-зима 2013 ни приканва към приключения в цвят малина, лила, бор, горчица и петрол, подходящи за младите модерни дами. Благородните материали, използвани в изработката, допълват финеса на дрехите. Virgin wool (букв. свежата вълна) подсилва характера на палтата SETA.

Не можахме да не се спрем на панталоните тип цигара, които едновременно подчертават фигурата и скриват някои дребни недостатъци.

Кожените елементи в деколтетата и палтата в стил "овърсайз" ласкаят женствеността и подсилват модерното излъчване.

Палто от вълна и кашмир с кожени ръкави, 420 лв.

SETA by Brilliant можеш да откриеш в "Сердика център" и на ул. "Дякон Игнатий" 19