"Копирай/Постави" или как DESS изимитира Кайли.

Ние българите май не сме много по рисковете. Или поне звездите ни го доказват. Защо да рискуват с авторска песен, с модна хрумка и т.н., когато е по-лесно да заложат на сигурно и да използват чужда идея, която вече е проработила. 

Намираме това поведение за най-странно при вече утвърдени родни звезди, които са утъпкали пътеката на славата си и като че ли би трябвало да взимат по-улегнали решения. Уви, това не е така. 

Да си дойдем на думата... Само ние ли виждаме приликата в снимките по-горе? Дори няма да броим разликите, защото са незначително малко. 

От едната страна е DESS (позната още като ДесиСлава) по време на изпълнението си на конкурса Евровизия снощи. Отдясно пък виждаш прелестната Кайли Миноуг на концерт в Кардиф, част от световното й турне "Aphrodite" (19.02 - 14.07.2011), за което тя избира визията на древногръцка богиня. Турнето се оказва супер успешно, а покрай това и гръцката формула. Вероятно това е причината Десислава да я избере за участието си. Но винаги сме твърдели, че вдъхновението и копирането на идея са доста различни неща. 

Може би покрай репетициите за изпълнението й не е останало време за по-оригинална хрумка, но това не е оправдание, а и както разбрахме, не са били достатъчни

Преди време ти разказахме за "copy/paste" историите на Анелия, а тя далеч не е единствената, която се движи по този път. Остани онлайн за още!