Докато скандалното поведение на Майли Сайръс вълнуваше Щатите цял понеделник, Европа бе разклатена от друга стряскаща новина - една от най-популярните двойки на Стария континент обяви официално развода си.

Виж още: Бели и добри звезди обраха наградите на MTV

Моника Белучи и Венсан Касел се развеждат след 14 години брак и две деца. Новината бе потвърдена от официалния говорител на актрисата.

Бразилски медии твърдят, че Моника е събрала нещата си и е напуснала новия дом на семейството в Рио де Жанейро заедно с децата им. "Неназованите източници" съобщават, че с очите си са видели как актрисата трупа в колата си камара куфари и слага децата, при това без да има планове да лети нанякъде.

Току що появилите се слухове косвено подкрепят неотдавнашните спекулации, че двойката в последно време бурно изяснява отношенията си, като последният случай е на летище пред много свидетели само преди няколко седмици.

48-годишната Моника и 2 години по-малкият от нея Венсан минаха под венчило през далечната 1999г., като двойката има и две дъщери - Дева и Леони. 

Двамата актьори се запознавт още през 1996г. на снимките на общ филм и веданага се влюбват, връзката им обаче е доста бурна и преживява множество преврати. Двамата имат и девет съвместни филма.

В момента пък Моникa отново е възобновила кино кариерата си, като се снима в новия филм на сръбския режисьор Емир Кустурица.