Ако напоследък сте излизали на слънце, без да вземете предпазни мерки срещу безмилостните му лъчи, ето още една знаменитост, която ви напомня да пазите кожата си.

20-годишната певица и актриса се е снимала чисто гола за кампанията на Марк Джейкъбс Protect the Skin You’re In, която е насочена срещу рака на кожата и събира средства за научни изследвания в тази област.

Майли Сайръс обаче не е първата известна жена, която се включва в инициативата, припомня сп. "Билборд". Преди нея без дрехи са позирали супермоделите Наоми Кембъл, Кейт Ъптън, Хайди Клум, актрисите Ева Мендес и Хилари Суонк, дори бившата спайска Виктория Бекъм. Фланелките с тях могат да се разгледат в MarcJacobs.com.

Дизайнерът коментира, че по едно време с Майли са били големи дружки и са се забавлявали доста заедно. Според него някогашната Хана Монтана има талант в много области, но е и здраво стъпила на земята.

Ако искате голата Майли на фланелка, можете да си я купите от бутиците на Марк Джейкъбс - само срещу 35 долара парчето.

Междувременно младата звезда се закани да пусне още по-скандална версия на клипа си We Can't Stop, след като от британския клон на MTV я помолили да им предостави цензуриран вариант. Парчето е сред номинираните за видеонаградите на музикалната телевизия, а "Билборд" го нареди сред хитовете на лято 2013.

Фотогалерия: Голи в името на природата