Две различни по вид, но еднакво силни партита

Поредният уикенд на Solar Summer беше повече от добър. Завръщането на Марк Найт на българска сцена на 15 август и първата среща на Джейми Доунс с българските фенове на 16 август оставиха дълбока следа в сърцата на феновете.

Две много различни, но изпълнени със заряд, сантимент и качествена музика, партита. Резултатът е повече от добър. Марк Найт направи рекордно дълъг сет за това лято в знак на благодарност към любимата му публика, а Джейми Джонс – оправда очакванията на феновете, като ги впечатли и прикова с новаторство, стил и усет.

Петъчната вечер няма как да бъде заличена скоро от сърцата на феновете, които викаха Марк Найт три пъти на бис. Топло отношение на диджея към феновете пък беше също толкова силно, колкото това на публиката към него. Посрещнат от бурни аплодисменти и повече от 5000 високо вдигнати ръце, Найт удължи сета си и така го направи най-дългия сет за това лятото.

Макр не скри симпатиите и вълнението от срещата си с публиката, като закри партито под звуците на парчето „We are family”. На тръгване диджеят сподели, че винаги му е много трудно да се разделя с България, именно затова вече няма търпение да се върне.

Емоцията преля и в нощта на следващия ден, когато в нетърпеливо очакване родните меломани се срещнаха за първи път с Джейми Доунс. Химията между публиката и Джейми се усети oще в първите минути. Великолепен подбор на парчета, умело миксиране и преплитане на стилове, изцяло нов поглед и представяне на електронната музика. Няколко часа по-късно публиката все още е във въздуха понесена и наелектризирана от представянето на артист от ранга на Джейми. Оставени без дъх и очаровани от преживяното, феновете си пожелаха повторна среща с него.

До края на Solar Summer остават още три парти уикенда. На 22 август сцената ще подпалват Локо Дайс, Бени Родригес и Хектор, а в съботата ще се изявяват Санди Ривера и Сони Фодера. По традиция финалн на Solar Summer ще сложи Виктор Калдароне.