Певицата ще гледаме в кулинарното шоу другия петък, но отсега знаем, че изнервя гостите си от глад...

Заедно с Мария Илиева около масата в кулинарното шоу следващата седмица ще седят журналистката Кристина Патрашкова, тв водещата Надя Иванова, ексцентричната Елза Парини. 

Първият домакин, в понеделник, обаче е балетистът Момчил Младенов, нашумял като организатор и солист на спектаклите "Американски балет в България-2".

От години той работи зад Океана, но вместо американски ястия приготвя торта по рецепта на леля Добрина.

Домашните гозби преобладават и във вторник, когато в центъра на вниманието влиза бившата тв водеща Надя Иванова, която изцяло се придържа към рецептите на мама и баба. Освен с блюдата, тя връща гостите си назад в детството и с изненадата - игра на филми, която развеселява компанията.

В сряда зрителите ще разберат как се прави най-вкусната паеля. Рецептата разкрива Елза Парини, която освен кулинарни тайни, признава защо женската работа няма край и колко цветни са били казармените й истории.

В четвъртък гостите посреща Кристина Патрашкова, която залага на българското и приготвя традиционна вечеря. Въпреки че кухнята не е нейната стихия, журналистката показва както кулинарни умения, така и психическа издръжливост.

Късметът на начинаещия обаче определено не е на нейна страна, защото токът неочаквано спира. Дали ще се сготви вечерята въпреки всички трудности и дали накрая гостите няма да ядат агнешко алангле без гарнитура?

В петък тон за песен дава Мария Илиева, която изненадва карето участници с цели три вида тирамису, баница с череши и мамини милинки.

В старанието си обаче певицата стига толкова далеч, че сериозно закъснява с вечерята и почти оставя гостите гладни. Те, от своя страна, се застраховат и докато чакат в лимузината, утоляват глада си с пица.

Въпреки първоначалното напрежение, домакинята обезоръжава всички с изненадата, която е приготвила - космическите гласове на България, които просълзяват присъстващите.