Звездите на два от съвременните БГ сериали влизат в "Дървото на живота", сезон 2

Симеон Лютаков нашумя като прокурора Иванов от "Седем часа разлика", а Калин Врачански се прочу с ролята на Камен Касабов в "Стъклен дом". Двамата красавци се снимаха и във филма "Още нещо за любовта", а сега внасят свежа струя - и нови страсти - в историческата сага "Дървото на живота".

Зрителите ще видят героите им още в епизод 1 от втория сезон - на 22 септември по Тв7.

Врачански влиза в образа на мистериозен геолог, пристигнал във Видин чак от Виена в търсене на ценни руди. Цигарата не слиза от устата му, а героят му не се разделя с още по-мистериозната си кожена чанта. 

Чарът му завърта главата на една от дамите в сагата, а животът на френския офицер, който се играе от Лютаков, също се променя след срещата му с една жена.

Описван като човек на честта, галантен, отговорен и с богато чувство за хумор, мустакатият чужденец е военнопленник от боевете на "кота 1050" в Македония и се е сражавал с един от т.нар. колониални полкове. Произлиза от богато семейство, винаги е живял охолен живот, а във Видин също се радва на лукс.

Виж още: Прокурор Иванов като фотограф

Към сериала с роли ще се присъединяват и още български таланти, анонсират от Тв7 и допълват, че продължението на българската сага обещава да бъде още по-емоционално, завладяващо и мащабно. 

Симеон Лютаков, Христо Шопов, Луиза Григорова, Башар Рахал, Мария Каварджикова и Койна Русева на снимачната площадка за втория сезон от "Дървото на живота"

Сезон 2 на драмата е под мотото "Яростта на унизените", а действието се развива в едни от най-трудните за България години, 1918-25.

Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече нагнетяват отношенията в дома на семейство Вълчеви и ги тласкат в нови, разрушителни конфликти.

В сериала се завръщат Христо Шопов, Владимир Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев - в ролите на братята Вълчеви, а също така Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова.

Истински катарзис преживява героят на Карамазов - Панто Вълчев, който се прибира от изгнание в неузнаваем вид