Дебютната модна колекция на футболната звезда CR7 by Cristiano Ronaldo вече е в продажба

Модата и дизайнът отдавна били негова страст и Кристиано Роналдо първи изпробвал разработените модели боксерки, слипове и чорапи.

Експертна помощ му оказали нюйоркският дизайнер Ричард Чай, работил за Марк Джейкъбс и Дона Карън, както и датската JBS Textile Group, специализирана в областта на луксозното бельо.

Виж още: Как нормалните мъже биха изглеждали в реклами на бельо

Това е първото самостоятелно начинание на Кристиано в модния дизайн, но той има опит като лице (и тяло) на други марки бельо като "Емпорио Армани".

Фотогалерия: Кристиано Роналдо за Nike

За рекламите на първата си колекция футболистът на "Реал" (Мадрид) е заснет от топфотографа Джампаоло Сгура. Официалното представяне бе в последния ден на октомври в Двореца на комуникациите (Palacio de Cibeles) в испанската столица, където Роналдо позира пред 19-метров билборд с негова снимка

От началото на ноември първата му колекция се предлага на CR7Underwear.com. Цената на боксерките и слиповете варира между 19,95 и 29,95 евро, но три чифта се предлагат за 39,95, колкото струват едни раирани или карирани наполеонки. Има и момчешка линия, в още  по-крещящи десени и цветове.

Виж още: Гафът на месеца - Роналдо гледа снимки на момченца по бельо